Groeifasen

Online Magazine 

Groeifasen die elk bedrijf moet (her)kennen

Verborgen patronen voor snelle groeiers

Wat lees je in dit online magazine?

Als groeiend bedrijf kom je in bepaalde fasen terecht. Met dit online magazine kun je deze sneller herkennen én hier proactief op inspelen. Wie zijn de belangrijkste personen in deze fase? Waarom ontstaat er paniek én wat is de uiteindelijke oplossing om door te groeien naar de volgende fase? 

Lees nu dit online magazine. Herken én tackle jouw groeifasen. En groei duurzaam zoals nooit tevoren. Waar wacht je nog op? 

Groeifasen
Copywriting volgens Contentleaders

Groei is
voorspelbaar

Als het aankomt op groei is geen bedrijf uniek. Groei verloopt volgens vaste en voorspelbare patronen. De reden hierachter is simpel. Groei betekent altijd dat de complexiteit toeneemt. Het beheersen van die complexiteit vraagt om steeds andere oplossingen, afhankelijk van de groeifase waarin je bedrijf zich bevindt. De crisis die bij elke groeifase kan ontstaan is niet uniek; de oplossingen daarom ook niet! 

Ontdek de oplossingen in ons online magazine en groei! 

Groeipatronen herkennen geeft houvast

Er zijn prachtige boeken geschreven over groeien / opschalen, zoals ‘Scaling Up’ van Verne Harnish. Maar een goed overzicht van groeipatronen ontbreekt. Bestaande boeken en methodes laten slechts delen zien. Daarom zetten wij ze in dit online magazine op een rij! In een vriendelijke en toegankelijke vorm. Het definiëren van de voorspellende kant van groei heeft ons als Contentleaders veel gebracht. In ruim 6 jaar zijn we van 3 naar meer dan 30 medewerkers gegroeid. We passeerden de grens van 1,5 miljoen euro omzet per jaar. Dit lukt omdat we groeipatronen snappen, zien en hiernaar handelen. En dit doen we ook succesvol voor onze 50+ klanten.