Een online
event dat raakt

Natuurlijk samen met Contentleaders

Onine evenementen bij Contentleaders

Maak van jouw event een online event dat raakt. Hoe zorg je ervoor dat je in de huidige tijd jouw doelgroep blijft bereiken? Een online live event biedt kansen én mogelijkheden. Bereik duizenden bezoekers, verspreid over heel de wereld. Laat discussies op gang komen, deel je kennis met jouw klanten of toon je nieuwste ontwikkelingen. Met onze kennis, een online platform, studio en diverse topapparatuur faciliteren we het complete evenement; van een eenmalig webinar tot meerdaags live event. Daarnaast zorgen we voor de promotie vooraf, alle opnames én de opvolging en evaluaties achteraf.

Start met jouw online event dat raakt!

5x dit is waarom
een online event werkt

Vergroot jouw bereik

Geen maximum aantal gasten door de kosten, locatie of catering. Op een online event kunnen oneindig veel mensen aanhaken. Een online platform heeft een wereldwijd bereik. Of jouw bezoekers zich in Nederland of Amerika bevinden; bijwonen kan via ons platform met één druk op de knop.

Vergroot jouw bereik
contentleaders online evenement totaaloplossing

Online totaaloplossing

Interactieve roundtables, live interviews of webinars; op een online event kan het allemaal. Door middel van een live chat en polls creëren we interactie met jouw doelgroep. We geven jouw bezoekers het gevoel van een fysiek event, maar dan in een digitaal jasje. Samen kijken we wat jouw online event nodig heeft om jouw doelstellingen te behalen.

Inzicht door data

Voor de start van het traject leggen we jouw doelstellingen vast. Wil je nieuwe leads, meer naamsbekendheid, awareness creëren of juist inspireren? Door diverse marketingtools verzamelen we data voor, tijdens én na het event. Na het online event geven we diverse rapportages. Zo zorgen we voor de juiste opvolging én realiseren we samen jouw doelstellingen.

Contentleaders online event meeting
Snelheid door techniek

Snelheid door techniek

Onze developers en technici ontzorgen jou op technisch gebied, zo kun jij je volledig focussen op de invulling van het online event. We zijn up-to-date met functionaliteiten, veiligheid en we kunnen jouw event via elke tool hosten. Risico’s? Die nemen we weg door diverse back-ups en technische ondersteuning tijdens het (live) event.

Doordacht en duurzaam

Het houden van online event is duurzaam, bezoekers hoeven niet naar een locatie af te reizen. Maar daarnaast is het ook voor jouw merk een duurzame activiteit! Sessies kunnen worden opgenomen en later worden verspreid onder jouw doelgroep. Net als alle andere content die tijdens het digitale event wordt ingezet.

Doordacht duurzaam

Klaar om jouw online event te hosten?

Een compleet online platform

Een compleet
online platform

speciaal voor jouw merk én event

Bij een online event is een goede basis het halve werk. In onze studio neem jij met de beste apparatuur een sessie of webinar op, ook kun je hier jouw live sessies hosten. Daarnaast  hebben we een online platform ontwikkeld. Ontwerpers laten het platform aansluiten op jouw huisstijl, copywriters zorgen dat de teksten resoneren met je doelgroep en onze developers zorgen voor de meest up-to-date functionaliteiten. Marketeers zorgen voor bruikbare data om voor én tijdens het evenement te optimaliseren en achteraf te kijken naar de juiste opvolging.

Hier staat ons online platform bekend om

Contentleaders complete online platform

Deze bedrijven kiezen voor een
online event dat raakt

Future Fit Congrestival | Robidus

Hét online event over sociale zekerheid dat kennis, inspiratie en fun combineert. Een driedaags evenement met diverse livestreams, interactieve roundtables en vooraf opgenomen sessies. Daarnaast werd er dagelijks diverse content gepubliceerd in een kennisbank. Het platform was na het event nog een week on demand beschikbaar.

Robidus logo kleur

World CISO Day 2020 | Zerocopter

Van ethical hacking door de jaren heen tot een introductie in lockpicking, het kwam allemaal langs tijdens de allereerste World CISO Day. Diverse sessies met gasten én kijkers van over heel de wereld. Wij realiseerden de volledige technische ondersteuning voor én aanloop naar deze dag: uitnodigingen, live opnames, sprekers via een remote verbinding, diverse cameraposities en een live chat. Achteraf zijn de sessies on demand ingezet als opvolging. De plannen voor WCD 2021 liggen momenteel op tafel! 

Zerocopter logo

Live webinar over blockchain | Unchain

Laptop inpluggen én gaan. Unchain nam live in onze studio hun eigen webinar op. Over alle ins- en outs van blockchain en de toegevoegde waarde van Unchain in het optimaliseren van de waardeketen. Door meerdere camera’s te gebruiken en de presentatie-slides in te voegen, zorgden we voor een dynamische en boeiende webinar. Via de live chat werd interactie gecreëerd met de deelnemers. Het webinar is on demand beschikbaar gemaakt.

Live webinar over blockchain | Unchain
koffie

Een online event dat raakt Neem vrijblijvend contact met ons op