Contentleaders wint FD Gazellen Award!

Na 5 jaar bouwen en groeien is het zover: Contentleaders wint een FD Gazellen Award! Dat hebben we deels aan onszelf te danken, maar nog veel meer aan onze klanten. Bedankt daarvoor.

“Dit is zonder meer een bijzonder jaar vanwege de Corona-crisis, maar vanwege het winnen van deze mooie prijs wordt 2020 toch nog een jaar waar we als team Contentleaders met een big smile aan kunnen terugdenken”, vertelt Israel van Bedijk, een van de oprichters van Contentleaders. “Roald, Cornelis en ik zien de award als beloning voor de passie en creativiteit die iedere CL-er in klantprojecten steekt, maar ook als bevestiging dat we als marketing-as-a-servicebedrijf op de goede weg zitten voor de volgende vijf jaar. Bovendien is het ook bewijs dat we crisisbestendig zijn. Sterker nog, we komen straks sterker dan ooit uit deze voor veel bedrijven moeilijk tijd. Daar ben ik mega-trots op.”

Gazelle logo Contentleaders

Over de FD Gazellen Award

Een FD Gazellen Award is alleen weggelegd voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Zo moet je om kans te maken over een periode van drie jaar minimaal 20% omzetgroei realiseren. Bovendien wordt ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen.

Volgend jaar weer!

Bij Roald van den Berkhof en Cornelis Scheltinga, mede-oprichters van Contentleaders, overheerst hetzelfde gevoel. Roald: “Al sinds de oprichting van Contentleaders werken we met fantastische mensen voor toffe opdrachtgevers. Hierdoor behalen we keer op keer mooie resultaten voor onze klanten. Dat dit heeft geleid tot een FD Gazellen Award vind ik geweldig.”

Cornelis: “Als sportman in hart en nieren vind ik het hartstikke gaaf dat de prestaties van Team Contentleaders beloond worden met deze prachtige prijs. Behalve een beloning is het ook een bevestiging dat we het goed doen, maar dat weerhoudt ons er niet van om onszelf te blijven verbeteren. We hebben de smaak te pakken en als het aan mij ligt gaan we volgend jaar gewoon weer een FD Gazellen Award winnen.”

Meer reacties van Team Contentleaders

  • Floor de Wilde, copywriter: “Supergaaf! Gefeliciteerd Contentleaders!”
  • Lotte Vliegen, online marketeer: “Woehoe, te gek!”
  • Mark van Ginkel, frontend developer: “Lekker gewerkt Contentleaders!”
  • Mark-Jan Brouwer, grafisch ontwerper: “Dag Corona, hallo FD Gazellen Award!”

Neem contact met ons op. Gazellig!

Hier houden we het bij, want we gaan graag snel verder met waar we goed in zijn. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar. Neem contact met ons op als je wilt dat we ook voor jou ons best gaan doen op marketinggebied.

koffie

Neem contact met ons op

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!