Impact maken met videomarketing

Contentleaders Media

Van film en sfeerbeeld tot demo’s en animaties, wij zetten alles in om jouw verhaal zo helder mogelijk over te brengen. Sommige mensen kijken nou eenmaal liever naar een video dan dat ze een lap tekst moeten lezen. Gelukkig hebben we ook nog een heel team aan copywriters die van elke tekst iets interessants weten te maken! Toch verteert een video vaak gemakkelijker. Hier maken wij graag gebruik van. Benieuwd naar wat we voor we voor jou kunnen betekenen?

Waarom videomarketing

De inzet van video zorgt ervoor dat emoties beter te communiceren zijn. Video laat minder ruimte voor interpretatie. We gebruiken videomarketing om merken, producten of diensten te promoten. Maar ook om het moeilijkste verhaal eenvoudig te vertellen, sfeer over te brengen of om mensen aan het woord te laten.

We zoeken altijd naar de beste manier om het verhaal van onze klanten te vertellen. Bij het maken van video’s is niet alleen onze videograaf betrokken. Een copywriter schrijft een pakkend script. De stijl sluit naadloos aan bij de klant, hier heeft een vormgever voor gezorgd.

Wij weten precies wat nodig is, hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Een interview voor een klantcase, een video testimonial, beelden voor een bedrijfsvideo en fotografie, allemaal op dezelfde dag opgenomen en geschoten. In samenwerking met een (online) marketeer realiseren we optimale verspreiding en vindbaarheid van de content!

Contentleaders Video
Contentleaders Webinar

Oke, en wat kun je dan precies verwachten?

De combinatie van beeld en geluid versterkt elkaar niet alleen, we kunnen beide ook inzetten op de manier die het beste bij jouw doelgroep past. Denk aan:

Onze ervaringen
met videomarketing

Hier is hij dan
onze videograaf

Met zijn lengte van twee meter schiet Bas niet alleen de lucht in, maar ook al te graag video’s. Met zijn kennis van social media, heeft hij de perfecte combinatie om een verhaal over te brengen.

Bas van Domselaar

Bas van Domselaar
Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.