Van stagiair naar werknemer

Het is natuurlijk de droom van elke afstudeerder: blijven plakken bij je afstudeerbedrijf. Je kunt na het afstuderen lekker onbezorgd genieten van je vakantie. Je hebt namelijk geen stress bij het zoeken van een baan, je hoeft geen ellenlange sollicitatieprocedures door te lopen en je weet wat je te wachten staat. Voor mij bleef het niet bij een droom!

Opstarten

Toen ik hier binnenkwam, bestond het bedrijf uit vier mannen, stonden er vijf bureaus en hadden we de helft van de klanten die we nu hebben. Het was echt nog een start-up. Maar ik kwam hier natuurlijk binnen als afstudeerstagiair, dus ik moest een opdracht los zien te weken. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd met twee verschillende opdrachten: één opdracht gericht op branding en merkidentiteit, en één opdracht gericht op marketing automation. Met trots kan ik dan ook vertellen dat ik afgestudeerd ben met een 8,9 en een 10!

Sfeerbeheer

Maar dit ging niet zonder slag of stoot. Het klinkt misschien cliché, maar ik heb in dit half jaar meer geleerd dan ik me had kunnen voorstellen. Van marketing automation op zich tot het verbeteren van mijn ontwerp-skills. Ik ben er achter gekomen dat er toch wel één taak helemaal op mijn lijf geschreven is: sfeerbeheer. En laat dat nou precies de taak zijn waar ik voor ben aangenomen!

Zonovergoten vakantie

Na een half jaar doorbeuken vond ik het tijd voor een zonovergoten vakantie: twee maanden genieten van helemaal niets doen. Maar voordat ik weg kon, moest ik wel het een en het ander regelen. Zo moest eerst àlle rommel van mijn bureau gehaald worden. Ik moest mijn plek en mijn bureau veiligstellen met post-its; het mocht natuurlijk niet gebeuren dat ik terug zou komen en mijn plek vergeven zou zijn aan iemand anders. En tot slot moest ik alle gegevens van mijn eigen laptop halen. Maar in plaats van alle gegevens van mijn eigen laptop te halen, haalde ik alle gegevens van de server: alles weg. Gelukkig voor mij was er nog een back-up gedraaid, anders was het een lange vakantie geworden.

Tussenstand:

  • 1803 grappen gemaakt
  • 1452 dartpijltjes gegooid
  • 0 dartwedstrijden verloren (op één na dan)
  • 923 uren gewerkt
  • 134 biertjes gedronken
  • 4832 liedjes geluisterd
  • 143 ontworpen logo’s
  • 5 kilo aangekomen
  • 18 presentaties gehouden
  • 5 taarten gebakken

Wil je nou werken of afstuderen of stagelopen bij dit super toffe bedrijf? Of wil je concurreren met het hoofd sfeerbeheer? Bekijk dan onze Werken Bij pagina!

Brochure Contentleaders

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!