Stage online marketing

Vacature:
STAGE ONLINE MARKETING

niet het gebruikelijke bij Contentleaders – V/M 40U

Inzetten van online advertentiecampagnes voor leadgeneratie, resultaten uit social media halen en aan de slag met marketing automation. Klinkt als iets waar jij je tanden tijdens je afstudeerstage in wilt zetten? En ben je een durfal, resultaatgericht en hongerig naar meer marketingervaring? Dan zit je goed bij Contentleaders! We zijn op zoek naar een stagiair online marketing voor 5 tot 8 maanden, voor elke stageperiode. Waar wacht je op? Solliciteer!

Resultaatmarketing

Wij zijn Contentleaders, het meest innovatieve marketingbureau van Nederland. We helpen start-ups, scale-ups en groeiende bedrijven in het halen van hun ambities. We vormen hun externe marketingteam met alle expertises die ze nodig hebben. Zo zetten we de nieuwe norm in marketing.

Door deze innovatieve manier van werken staan marketingopdrachten nooit op zich, maar zijn ze onderdeel van de marketingstrategie van onze klanten. We ontwikkelen en verbeteren deze samen met onze klanten. Dat zorgt voor steeds wisselende klussen waarbij je klanten uit kan dagen en hun marketing naar een volgend niveau tilt. Jouw werk draagt direct bij aan de omzet van onze klanten.

Wat ga je doen?

Online marketing en marketing automation in de breedste zin van het woord. Maar je doet vooral veel praktische ervaring op met:

 • maken & optimaliseren van advertentiecampagnes op Facebook, LinkedIn en Google Ads om hier zoveel mogelijk resultaat uit te halen;
 • draaien van rapportages én de klant hier zelf van op de hoogte brengen. Klantcontact is een belangrijk onderdeel van je stage;
 • gericht inzetten van marketing automation voor leadgeneratie;
 • in WordPress werken en pagina’s en blogposts bouwen; en
 • B2B-inzet van social media waaronder Instagram, LinkedIn en Facebook en verantwoordelijkheid voor de social kalenders.

Uiteraard is er in overleg ruimte voor het uitvoeren van een afstudeeronderzoek. Samen zoeken we naar een passende opdracht bij een van onze klanten.

Stage in een team met gedreven marketingprofessionals

Taken en werkzaamheden zijn in overleg met je stagebegeleider. Zo heb je zelf invloed op je ontwikkeling. Een uitstapje maken naar development, design, copywriting of video? We’re in! Onze knettergekke en gedreven marketingprofessionals staan klaar om je te helpen je werk naar een volgend niveau te tillen.

Oh ja, onze eerdere stagiairs hebben voor hun opdrachten tussen een 8 en een 10 gehaald. En dat laatste is zeker mogelijk 😉 Voor minder dan een vliegende start van je carrière doen we het namelijk niet. Doe je goed werk, dan kijken we graag hoe we verder kunnen samenwerken. Vraag Mark of Milan maar even.

Klinkt tof? Mooi! Maar we vragen er wel wat voor terug 😉

Onze klanten zijn de leukste maar ook de meest veeleisende klanten. Je hebt best wat voor ze nodig. Dit vinden we belangrijk:

 • je doet een stage in het kader van een opleiding richting (online) marketing of marketingcommunicatie. Communicatie, multimedia design, informatica,
 • of dergelijke kan ook, waarbij eerder opgedane kennis van marketing nodig is;
 • je leert snel, bent nieuwsgierig en wilt alles uit jezelf halen. Je hebt dus ook veel zin om te leren en extreem snel te groeien;
 • je bent liever slim en lui dan dom en moe.

Als je al eerder online marketing werk hebt om te laten zien, super!

tot slot

Uiteraard staat hier een goede stagevergoeding tegenover. En goed verzorgde lunches. Good food, good work.

Is dit de uitdaging waar jij je tanden in kan zetten? Vul dan onderstaand formulier in (of verras ons met een originele sollicitatie), dan nemen we contact met je op.

SOLLICITEER

 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Upload hier je cv

 • Sleep je bestanden hier of
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

  PROEF DE SFEER