Wij zijn er voor…
Softwarebedrijven

Maatwerk voor topresultaat

Desta-Jeniffer

Jij zoekt resultaat en efficiëntie

Jij bent als softwarebedrijf, of SaaS-bedrijf, ontzettend goed in digitaliseren en efficiëntie voor je klanten. Het is de kern van je organisatie. Maar hoe zit het met de efficiëntie van je eigen bedrijf? Want hoe zorg je ervoor dat jouw unieke service bij de juiste doelgroep terecht komt en je klanten binnenhaalt én behoudt?
Geen paniek! Contentleaders realiseert dit voor jou!

Wij helpen deze softwarebedrijven:

Quinten reversed

Jouw eigen topmarketingteam!

Bij Contentleaders staan het resultaat en de impact van jouw marketing centraal. Van strategisch marketingadvies tot concrete uitvoering: wij hebben het in huis. Nooit meer schakelen tussen verschillende bureau’s, maar een integrale aanpak met oog op resultaat. Onze multidisciplinaire teams maken van jouw plannen een succes.

Door onze aanpak, vernieuwende technieken en eindeloze creativiteit behalen we de beste resultaten voor jouw softwarebedrijf. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand, afgestemd op jouw behoefte!

Dit vinden onze huidige klanten

Lotte

Gericht op resultaat

Van het genereren van meer leads en sales tot het verhogen van de zichtbaarheid van jouw software: wij weten hoe we resultaat behalen. Dit laten we inmiddels al ruim 5 jaar zien, bij meer dan 120 klanten. Onze werkwijze verbindt de juiste strategie naadloos aan een excellente uitvoering. Zo realiseren we jouw ambities. Dat begint met een plan. We schrijven samen met jou een one-page-marketingplan waar jij je doelen, strategie en activiteiten overzichtelijk ziet Dat geeft jou en onze specialisten de focus die nodig is om te werken aan jouw resultaten en groei.

Ook een helder plan, concrete resultaten en een duidelijke planning?

4x Contentleaders speciaal
voor jouw softwarebedrijf

Focus op jouw doelen

Focus op jouw doelen

Onze focus ligt op het behalen van jouw doelen. Of jij nou meer upsell wil bij je klanten of je marketing wil gaan richten op een nieuwe doelgroep, wij denken met je mee. Vanuit een strategisch one-page-marketingplan sluiten we alle activiteiten aan op het behalen van jouw doelen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. De activiteiten splitsen we op in een planning per kwartaal. Ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën is er altijd. Dat is hoe we doelen behalen.

Je eigen marketingteam buiten de deur

Vanaf de eerste seconde dat je met Contentleaders aan de slag gaat, staat er een volledig multidisciplinair marketingteam voor je klaar. Wat er ook nodig is om jouw doelen te realiseren, onze online marketeers, copywriters, vormgevers, SEO specialisten, webbouwers en strategen staan voor je klaar. Zo zijn wij jouw volledige marketingteam op afstand. Welke rol we ook spelen, ons werk is altijd van hoge kwaliteit en wordt efficiënt uitgevoerd.

Mark-jan
Roald Israel

Een duurzaam marketing partnership

Wij willen graag dat jij succesvol wordt en je daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. Dat houdt in dat we nauw samenwerken; persoonlijk contact speelt hierbij een belangrijke rol. Wij nemen geen genoegen met een klantrelatie; we zetten liever in op een partnership. Dat zit in onze werkwijze verankerd en betekent dat we op structurele wijze contact blijven houden via: wekelijkse calls, maandelijkse reviews en strategische kwartaal meetings.

Een aantrekkelijk afrekenmodel per maand

Omdat wij geloven in een duurzame samenwerking met onze klanten, maken wij gebruik van een afrekenmodel op abonnementsbasis. Dit houdt in dat we op basis van het strategisch marketingplan een ureninschatting maken voor een jaar, wat zich vertaalt naar een maandelijks investering. Voor een vast bedrag per maand heb je alles wat je nodig hebt: je eigen marketingteam, innovatieve softwaretools en een uitgebreid dashboard die het resultaat van alle inspanningen laat zien.

CL groep
Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.