De impact van Marketing as a Service

Luister en kijk mee op dinsdag 19 oktober, vanaf 16:00 uur

Blog-2-Beeld-in-tekst

De impact van Marketing as a Service klinkt heel holistisch, maar in 45 minuten kunnen we je er behoorlijk veel over vertellen. Mathijs van der Hurk (Marketing Manager) en Sander Seton (Head of Marketing & Sales) praten je in deze sessie bij over hoe je bepaalt welke vorm van marketing het beste bij jou en jouw organisatie past. We behandelen de voordelen en nadelen van het in- en outsourcen van marketing, de verschillende afrekenmodellen en wat de kernelementen zijn van een succesvolle marketingstrategie.

In deze sessie:

Hoe organiseer je Marketing zodat het een succesvol onderdeel van je bedrijf of organisatie wordt? Een simpel en eenduidig antwoord is er natuurlijk niet, helaas! Dat hangt onder andere af van de groeifase van het bedrijf, de volwassenheid van de Marketing en Sales organisatie en natuurlijk de organisatieambities op korte en lange termijn. Tijdens het webinar van 30-45 minuten praten Sander en Mathijs je bij vanuit hun ervaring bij o.a. Contentleaders, waar ze werken volgens het Marketing-as-a-Service principe. Hoe start je marketing in je bedrijf op? En wat zijn de voordelen van in- of outsourcen, of kies je voor een hybride vorm? En als je dan gekozen hebt voor outsourcen, wat mag je dan verwachten? Kortom, genoeg stof om over door te praten. 

Voor wie is de sessie waardevol:

Ben je al even onderweg met je marketing, of sta je op het punt iets te gaan doen met marketing? Heb je al een bureau of een team van marketeers zitten? Iedere ondernemer of marketing manager is van harte welkom bij deze sessie die we in talkshowvorm uitzenden. Tijdens de sessie is er alle ruimte om vragen te stellen die door Mathijs en Sander worden beantwoord. 

Deelname is gratis

De sessie vindt plaats op dinsdag 19 oktober, vanaf 16:00 uur en duurt tot circa 16:45 uur. Deelname is gratis, dus als je wilt weten hoe je goed start met marketing en wat de voordelen zijn van Marketing as a Service, dan mag je dit niet aan je laten voorbijgaan. Aanmelden doe je hieronder. Vergeet niet om de meeting in je agenda te zetten. 😉

Volg het Webinar

Meld je aan, en ben erbij!
19 oktober 2021, 16:00 uur

Wat leer je in
deze sessie?