Je business-strategie voor een anderhalvemeter-economie

Whitepaper

Je business-strategie voor een anderhalvemeter-economie

Bruikbare inzichten en praktische tooling om jouw business-strategie na corona te bepalen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat lees je in deze whitepaper?

Whitepaper Strategie
portret-voorbeeld

Bepaal jouw strategische
antwoord op de crisis

De crisis biedt ook kansen en mogelijkheden voor ondernemers. Om deze te benutten, is het voor jouw business van belang om een goede strategie te hebben. Hoe bepaal je deze?

Met een impact-analyse, op basis van 5 essentiële karakteristieken, breng je de impact van de crisis op jouw business in kaart. Hoe belangrijker het element voor je business, hoe groter de impact. Op basis van deze analyse kun je jouw strategische antwoord formuleren.

Strategische veranderingen voor de anderhalvemeter-economie

De corona-crisis heeft nu al een forse en waarschijnlijk blijvende impact op de economie en onze manier van werken. Welke invloed heeft de crisis op jouw business? En op welke kansen kun je inspelen om je business draaiende te houden, of zelfs sterker uit de crisis te komen? In deze whitepaper lees je inzichten over veranderend koopgedrag en over de impact op jouw specifieke (B2B) branche. Daarnaast bieden we een tool waarmee jij jouw strategisch antwoord op de crisis kunt bepalen. Zo kun je jouw business op de lange termijn voorbereiden, in een post-corona-wereld.