Het Marketing Managers Playbook

Playbook voor marketing managers

35 marketingdoelstellingen én hoe je ze optimaal inzet

Data en doelen: de basis voor resultaatmarketing

Wat is belangrijker dan goede content, mooie designs, creatieve campagnes en een converterende website? Inzicht in wat dit oplevert natuurlijk! Hoe maak je de bijdrage van marketing aan de business doelstellingen zichtbaar en welke kpi’s kun je daarvoor gebruiken? 

Speciaal voor jou zijn we op jacht gegaan naar de beste marketingdoelstellingen; deze hebben we gebundeld in het het Marketing Managers Playbook.

Data en doelen- de basis voor resultaatmarketing
Het nut van marketing doelstellingen

Het nut van marketing- doelstellingen

Het opstellen van goede marketingdoelstellingen -en het actief nastreven ervan- wordt nogal eens onderschat. Zonde! Heldere (marketing)doelstellingen geven je richting, zijn een manier om te kunnen rapporteren naar de rest van de organisatie en vormen een fundament waarop je beslissingen neemt en nieuwe strategieën formuleert.

Marketing gaat verder dan leuke campagnes en een mooie website; je wilt marketing die werkt, die resultaat oplevert en content die resoneert met jouw doelgroep. De manier om dit in kaart te brengen: data en marketingdoelstellingen.

Wat krijg je in dit playbook voor marketing managers?

35 marketing-doelstellingen

Tips & tricks die resultaat garanderen

Manieren om marketing meetbaar te maken

Manieren om jouw marketing meetbaar te maken

Marketing Meetbaar maken

Heldere marketingdoelen, speciaal voor jou

Om je op weg te helpen, hebben we een scala aan verschillende soorten marketingdoelstellingen voor je verzameld. Deze categorieën kun je verwachten:

Financieel & strategisch

Bestaande klanten

Website

Marketing Automation

Leadgeneratie

Advertising en online marketing

Social media

Het Marketing Managers Playbook

Download het playbook

Ook werken met heldere marketingdoelstellingen, resultaten en rapportages? Download dan het playbook voor marketing managers!