Podcast opnemen?

Kom langs bij de Contentleaders podcast studio in Amersfoort (Utrecht)

Podcast opnemen? ​

Steeds meer mensen luisteren naar podcasts (vorig jaar 5 miljoen Nederlanders!). Het is een gemakkelijke manier om informatie op te nemen: tijdens een treinreis, een rondje wandelen of tijdens het doen van huis-, tuin- en keukenklusjes. Met een podcast kun je een nieuw (internationaal) publiek bereiken, je verbindt jouw doelgroep op een andere manier aan jouw merk en hebt een aflevering lang hun onverdeelde aandacht. Klinkt goed, toch?

Neem je eigen podcast op in onze podcast studio ​

Neem je eigen podcast op in onze podcast studio

Heb je een krabbel op een bierviltje? Een concept in je hoofd? Of een volledig uitgewerkt format klaarliggen? Wij hebben niet alleen de mooiste podcast studio van midden Nederland (Amersfoort, Utrecht), we hebben ook alles in huis om je te begeleiden bij het gehele proces. Van puur en alleen technische ondersteuning tot het volledig uitwerken van een format.

Dit bieden wij

Man spreekt podcast in

Wat kun je onder andere in onze podcast studio opnemen?

Podcast

(Telefonisch)
Interviews

Voice-overs

Radiospots

Audioboeken

Daar wil ik meer van weten Download de gratis leaflet

We regelen meer
dan je denkt

Aan de hand van een creatieve brainstormsessie geven we vorm aan jouw ideeën. Dit doen we met een interactief kaartspel. Na deze sessie staat er een concreet plan op papier. Vervolgens schrijven we per podcast het complete script: welke mensen schuiven aan, welke topics komen aan bod, in wat voor vorm gaan we het gieten en wie gaat wat vertellen? Een goede voorbereiding, is het halve werk.

Uiteraard kun je bij elk pakket onze podcast studio huren. Bij pakket 1 is dit in twee uur, bij pakket 2 is dit in zes uur en bij pakket 3 ligt het aan de hoeveelheid uren die je afneemt. Om het luisterplezier te vergroten, werken we met apparatuur van hoge kwaliteit. De RØDE RØDECaster™ Pro, 4x RØDE NT en 4x Audio Technica ATH-M20x. Tijdens het huren kun je uiteraard gebruik maken van alle apparatuur. Onze professionals staan klaar voor de technische begeleiding.

Onze professionals staan voor je klaar om je technisch volledig te begeleiden, van A tot Z. Tijdens de opnames zorgen we ervoor dat alles soepel en snel verloopt. Kennis van de apparatuur heb je niet nodig! Na de opnames mixen onze specialisten de podcasts op een professionele manier aan elkaar.

Naast het opnemen en afmixen van de podcasts, komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken. Wist je bijvoorbeeld dat wij de prestaties van al onze podcasts analyseren? En ook kijken naar podcasts van concurrenten? Zo vergaren we extra kennis over welke onderwerpen goed werken bij podcasts, welke trends er gaande zijn maar ook wat niet werkt… Daarnaast natuurlijk de moetjes: het maken van de planning, administratieve taken, telefoontjes, feedbackrondes, en het onderhouden van onze podcast studio. Kortom: daar heb jij geen omkijken naar! 

Een mooie podcast hebben is één, deze vindbaar maken voor de doelgroep is minstens net zo belangrijk! Gelukkig werk je samen met hét marketingbureau van Amersfoort! Wij weten als geen ander hoe jij jouw content op de juiste plek krijgt. We plaatsen de podcast op platformen als Spotify en Apple iTunes, zodat het makkelijk vindbaar is voor jouw doelgroep. Daarnaast maken we bij pakket 2 en 3 per aflevering een mooie snippet, die je kunt verspreiden via jouw social media of website! Deze kunnen we ook integreren met andere lopende campagnes.

Een mooie podcast hebben is één, deze vindbaar maken voor de doelgroep is minstens net zo belangrijk! Gelukkig werk je samen met één van de beste marketingbureaus van Nederland! Wij weten als geen ander hoe jij jouw content op de juiste plek krijgt. We plaatsen de podcast op platformen als Spotify en Apple iTunes, zodat het makkelijk vindbaar is voor jouw doelgroep. Daarnaast maken we bij pakket 2 en 3 per aflevering een mooie snippet, die je kunt verspreiden via jouw social media of website! Deze kunnen we ook integreren met andere lopende campagnes.

Onze podcast studio
in Amersfoort (Utrecht)

Podcast studio detail
Vrouw spreekt podcast in
Man spreekt podcast in
Podcast opnemen met groep

Waar werken
wij mee?

RODEcaster

1x RØDEcaster Pro

ath-m20x

4x Audio technica ATH-M20x

extrafoon

4x RØDE NT1

Bekijk hoe het werkt

Podcast video
Video afspelen

Deze podcasts zijn
opgenomen in onze podcast studio

Dit kost het opnemen
van jouw podcast

Bij Contentleaders zijn we ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een eigen podcast op te nemen. Of je nou een complete podcastserie wilt realiseren of enkel behoefte hebt aan de technische begeleiding. Bij ons stel je daarom jouw pakket samen, helemaal aangepast op jouw behoeften.

Quote

“Of je nou een zzp’er bent met een grote passie voor je product, of als hobbyist echt iets kunt vertellen over wat jij het liefste doet; wij maken het opnemen van een podcast voor iedereen toegankelijk!”

Podcast: de pakketten

Pakket 1 - Podcast opnemen

Je hebt een idee voor een eerste podcast aflevering; maar hoe nu verder? Contentleaders helpt jou van A tot Z. We denken vooraf mee over de uitwerking van het script. We nemen in twee uur de eerste aflevering op en begeleiden je tijdens de opnamesessie. Daarna mixen onze professionals alles aan elkaar. Is dat alles? Zeker niet, we verzorgen ook nog eens de distributie van je podcast; zodat deze goed vindbaar is voor jouw doelgroep.

Pakket 2 - Podcast serie

Heb je al een idee en ben je klaar om een podcast serie op te nemen? Let’s go! We brainstormen en schrijven een compleet format, samen met jou. We nemen de afleveringen op (in één keer of tijdens verschillende sessies) en uiteraard begeleiden we jou tijdens de opnamesessie. Daarna mixen onze professionals alles aan elkaar. Is dat alles? Zeker niet, we verzorgen ook nog eens de distributie van je podcast; zodat deze vindbaar is voor jouw doelgroep.

Pakket 3 - Podcast 24/7

Heb jij het plan om voor langere tijd een podcast serie te lanceren? Maak dan gebruik van dit pakket! Hoe meer je bij ons opneemt, hoe voordeliger het voor jou is. Ook hier brainstormen en schrijven we het format samen. We nemen de afleveringen op en uiteraard begeleiden we jou tijdens de opnamesessie. Daarna mixen onze professionals alles aan elkaar. Is dat alles? Zeker niet, we verzorgen ook nog eens de distributie van je podcast; zodat deze vindbaar is voor jouw doelgroep.
Podcast leaflet

Kom alles te weten

In onze leaflet kan je alles nog eens rustig nalezen! We leggen het proces voor, tijdens en na de opname volledig uit en delen leuke feitjes met je.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.