Playbook software bedrijven

Playbook voor software bedrijven

35 marketingdoelstellingen én hoe je deze optimaal inzet

Optimaal inzicht en grip op je Marketing en Sales KPI’s

Softwarebedrijven zijn bijzonder goed in digitalisering en het realiseren van efficiëntie voor hun klanten. Het is de kern van jouw organisatie. Maar hoe is het met de efficiëntie van je eigen organisatie gesteld? Want naast het maken van goede content, mooie designs en een converterende website is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat dit oplevert. Hoe maak je de bijdrage van marketing zichtbaar en welke KPI’s kun je daarvoor gebruiken? Heldere doelen die leiden tot resultaat. Speciaal voor jou zijn we op jacht gegaan naar de beste marketingdoelstellingen; deze hebben we gebundeld in het Playbook voor softwarebedrijven.

Optimaal inzicht en grip

Wat krijg je in dit Playbook voor softwarebedrijven?

35 marketing-
doelstellingen

Tips & tricks
die resultaat garanderen

Manieren om
marketing meetbaar te maken

kelvin marketingplan

Marketingdoelstellingen voor softwarebedrijven

Marketing gaat verder dan leuke campagnes en een mooie website; je wilt marketing die werkt, die bijdraagt aan het salesproces en content die resoneert met jouw doelgroep. Die resultaten wil je natuurlijk inzichtelijk maken waardoor je weet welke acties en campagnes optimaal bijdragen aan je Marketing en Sales doelstellingen.

Het nut van het opstellen van goede marketingdoelstellingen -en ze actief nastreven- wordt nogal eens onderschat. Zonde! Heldere (marketing)doelstellingen geven je richting, zijn een manier om te rapporteren naar de rest van de organisatie en vormen het fundament waarop je beslissingen neemt en nieuwe strategieën ontwikkelt.

Heldere marketingdoelen, speciaal voor jou

Om je op weg te helpen, hebben we een scala aan verschillende soorten marketingdoelstellingen voor je verzameld. Deze categorieën kun je verwachten:

Financieel & strategisch

Bestaande klanten

Website

Marketing Automation

Leadgeneratie

Advertising en online marketing

Social media

Playbook download

Download het playbook

Ook werken met heldere marketingdoelstellingen, resultaten en rapportages? Download dan het Playbook voor softwarebedrijven!