Meet the team

Mindset, cultuur, structuur en een enthousiaste groep. 

Alles in dienst van marketing die altijd raakt!

Meet the team​ - Contentleaders over ons

Contentleaders bestaat uit een team van bijna 30 gedreven en resultaatgerichte marketing-fanatiekelingen. Wij verbinden de juiste strategie naadloos aan een excellente uitvoering. In combinatie met directe, open en creatieve communicatie helpen we bedrijven hun doelen te realiseren.

We combineren kennis van verschillende branches met de expertise van verschillende marketingdisciplines. Zo leren we van onze klanten én van elkaar. Op deze manier zetten we de beste campagnes voor jouw doelgroep neer.

Ons team bestaat uit:

Enthousiaste
(online) marketeers

Scherpe
strategen

Creative conceptontwikkelaars

Leergierige
copywriters

Fantastische grafische vormgevers

Razendsnelle front- én back-end developers

Beregoede foto- en videografen

Een verrassend andere aanpak van sales

Leer ons beter kennen

Isa

Online marketeer

Nieuwsgierig, sociaal en ondernemend zijn woorden die Isa goed omschrijven. Met een verse diploma communicatie op zak is ze helemaal klaar voor het leven als marketeer.

Floris

Videograaf

Af en toe stil maar zeer oplettend. Met een oog voor video en gedachten in de edit maakt Floris het beste uit elke video!

Dimara

Grafisch ontwerper

Zoals de naam al doet vermoeden is Dimara een echte creatieveling. Als sinds kleins af aan is ze te vinden met een potlood in haar hand op zoek naar het beste design. Daarnaast vind je haar vaak achter de lens van haar camera of is ze bezig met eten.

Mark

Front-end developer

Mark de III is met trots de derde van zijn soort. Als front-end developer zet hij met doorzettingsvermogen en creativiteit designs om naar WordPress websites.

Mark-Jan

Grafisch ontwerper

Mark2 is één van onze grafische ontwerpers. Met zijn kennis van vorm en typografie zorgt hij voor het visualiseren van concepten. Hij is creatief en zit vol goede ideeën.

Anouk

Copywriter

Dit is Anouk! Ze is gek op tekst: zowel in de geschreven als de gesproken vorm. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is een avontuurlijk type, al leest ze net zo lief een goed boek. Ze is het liefst aan of op zee te vinden.

Ludo

Back-end development

Ludo kiest het liefst de meest ingewikkelde taken en zal die zo SNEL mogelijk ontwikkelen. Ook werkt hij hard bij de New York Pizza. Als je het vraagt, ontwikkelt hij voor jou misschien ook wel een lekkere pizza. 😉

Mathijs

Business Development Manager

Bedenkt creatieve resultaatgerichte marketingstrategieën met als basis goede buyer persona’s en een duidelijke customer journey. Daarbij kan je hem niet gelukkiger maken dan met een funnel vol leads!

Sietske

Operations Manager

Legt snel contact en zorgt dat klant en team ongedwongen samenwerken. Sietske weet dat “nee” bestaat, maar maakt liever alles mogelijk. Het resultaat telt zonder dat de weg erheen onprettig is.

Israel

Oprichter & Directeur

Met verve leidt Israel Contentleaders. Zijn jarenlange marketingervaring, grote glimlach, resultaatgerichte en creatieve aanpak zorgen ervoor dat we met klanten en teamleden succesvol bouwen.

Steffi

Marketingmanager

Met haar leergierigheid en positieve instelling gaat zij geen uitdaging uit de weg. Mix dit met haar doorzettingsvermogen, oplossingsgerichte aanpak én een lekker stuk chocolade en je hebt de ideale online marketeer voor je!

Loeka

Audiovisuele vormgever

Een student en een gedreven audiovisuele vormgever. Dol op het creatief bezig zijn met animatie, montage en audio. Altijd bereid en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en beheersen! In zijn vrije tijd bezig met muziek maken en koken.

Quinten

Grafisch ontwerper

Altijd op de hoogte van de laatste design trends. Daarnaast een creatieve multi tool met een brede interesse van illustratie tot fotografie en van web tot print, niks is te gek.

Johannes

Copywriter

Dit is Johannes! Hij vindt ieder onderwerp, behalve hemzelf, leuk om over te schrijven. In zijn teksten probeert deze copywriter de lezer mee te nemen op reis. In zijn vrije tijd is hij graag creatief bezig of maakt lange wandelingen, het liefste met hond.

Daphne

Marketingmanager

Een enthousiaste, gedreven en gestructureerde marketingmanager. Gaat graag nieuwe uitdagingen aan en geeft niet snel op. In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek en ze houdt daarnaast van lekker eten!

Patrick

Online marketeer

Altijd op zoek naar innovatieve manieren om te groeien is kenmerkend voor Patrick, het neerzetten van mooie resultaten is wat hem energie geeft. Daarnaast houdt hij ervan om regelmatig naar de sportschool te gaan en is hij af en toe te vinden op een festival.

Lucas

Online marketeer

Lucas is een leergierige persoon met een grote interesse in online marketing. Hij vindt het fascinerend hoe digitale strategieën bedrijven kunnen helpen groeien. In zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden op het terras en vind hij het heerlijk om te sporten.

Yoran

Front-end developer

Als ’t om coderen gaat, is geen taak voor Yoran te lastig. Hij werkt zorgvuldig, maar bovendien ook hard. Hij is zoals we dat noemen een echte bikkel. Naast het coderen houdt hij in ’t weekend ook wel van een koude klets?!

Jennifer

Marketingmanager

Jennifer, een enthousiaste marketingmanager die haar passie voor het vak maar al te graag in haar werk stopt. Met een frisse blik gaat ze op zoek naar groeikansen. Daarnaast is ze een echte doorzetter en houdt dan ook van een uitdaging!

Victor

Copywriter

Zet Victor in de buurt van een toetsenbord en hij gaat voor je aan de slag. Anderen vooruit helpen met zijn teksten doet hij het liefst en met veel plezier. Als hij niet bezig is met schrijven gaat Victor graag naar Ajax of kijkt hij naar films.

Bas

Creative Content Creator

Met zijn lengte van twee meter schiet Bas niet alleen de lucht in, maar ook al te graag video’s. Met zijn kennis van social media heeft hij de perfecte combinatie om een verhaal perfect over te brengen.

Lauren

Grafisch ontwerper

Creatieve duizendpoot, erg nieuwsgierig en een doorzetter: Dat is Lauren! Ze is leergierig en wil zich continu ontwikkelen. Lauren ontwerpt vol enthousiasme verschillende designs. Als ze ergens mee begint, wil ze het zo goed mogelijk uitvoeren en gaat ze door tot het uiterste.

Larissa

Online marketeer

Larissa is leergierig en vindt het leuk om zich te ontwikkelen. Begint overal met goede moed aan en geeft niet snel op. Houdt naast werk van gezelligheid en leuke dingen doen.

Tessa

Online marketeer

Een gedreven, leergierig en perfectionistisch persoon, dat is wie Tessa is. Pakt nieuwe uitdagingen met twee handen aan en gaat door tot het uiterste. In haar vrije tijd zet ze graag nieuwe records in de sportschool en is een liefhebber van lekker eten.

Mink

Copywriter

Mink, een rustige en betrouwbare kracht die altijd gaat voor een mooi resultaat; met middelmaat neemt hij geen genoegen. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om te sporten of helemaal op te gaan in een goede game, serie of een interessant boek.

Max

Developer

Max is graag bezig met onderzoeken van nieuwe technieken, hiermee probeert hij altijd zichzelf en anderen naar een hoger niveau te brengen! Op zondag ben ik het liefst op een Airsoft veld klaar om de tegenstander het extra moeilijk maken!

Roald

Oprichter & Directeur

Met passie en plezier begeleidt Roald teamleden om het maximale uit zichzelf te halen. Daarnaast staat Roald aan het roer om de processen bij Contentleaders te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat teamleden dagelijks kunnen bouwen aan succes bij de klanten van Contentleaders.

Mattheo

Vormgever

Altijd op zoek naar meer om te leren. Met zijn passie voor alles wat met graphic design te maken heeft, streeft Mattheo altijd voor de best mogelijke oplossing voor de klant.

Milan

Digitaal Strateeg

User Centered, vanuit dat oogpunt gaat Milan te werk. Hij leert graag en is altijd op zoek naar de beste online resultaten. Op de weg naar online succes is ‘perfect’ voor hem nog steeds niet genoeg.

Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.