Wij zijn resultaatmakers

Resultaat boeken

Mindset, structuur en cultuur die samen
gericht zijn op één ding: resultaat boeken

Vanaf het allereerste moment dat je zakendoet met Contentleaders zul je het merken. Met alles wat we doen, stralen we een nieuwe tijd in marketing uit. We rekenen af met ineffectieve, traditionele marketingafdelingen en externe bureaus. Wij laten onze klanten echt groeien. Hoe? Door directe, open en creatieve communicatie.
Door het continu zoeken naar nieuwe tools, kennis en manieren om onszelf en dus de klant beter te maken. Door verbeteringen te verwelkomen en te omarmen. Door fouten te durven maken en dit openlijk te laten weten aan klanten. Contentleaders werkt merkbaar anders. Contentleaders werkt merkbaar beter.

Mindset, structuur en cultuur die samen
gericht zijn op één ding: resultaat boeken

 • Robert van Geenhuizen
  Robert van Geenhuizen Business developer

  Niet alleen een sterke strategische denker maar ook sterk in het praktisch en creatief en visueel doorvertalen in producten, diensten, communicatie, businessmodellen en klantbeleving.

 • Cornelis Scheltinga
  Cornelis Scheltinga Technisch marketeer

  Cornelis is een online alleskunner en specialist in het bouwen van WordPress websites. Hij is creatief, kritisch, betrokken, altijd vol optimisme en heeft bijzonder veel doorzettingsvermogen.

 • Roald van den Berkhof
  Roald van den Berkhof Online marketeer

  Ontwikkelde zichzelf van systeembeheerder tot allround marketeer, zijn passie, alles technisch. Met enorm oog voor detail zet hij onze klanten op voorsprong. Een goed gesprek over strategie is aan hem zeker besteed. (half man, half nerd, half car)

 • Israel van Bedijk
  Israel van Bedijk Strategisch marketeer

  Resultaatgericht creatief, zo laat Israël, (met of zonder puntjes op de ‘e’) zich graag omschrijven. In zijn rol als strategisch marketeer daagt hij klanten uit samen succes te boeken op korte en lange termijn.

 • Kelvin Hagebeuk
  Kelvin Hagebeuk Grafisch vormgever

  Van de conceptontwikkeling tot het eindresultaat zorgt Kelvin voor mooie, strakke grafische uitingen. Zijn specialiteiten zijn beeldvorming en typografie. Hij is creatief, nauwkeurig en een tikkie eigenwijs.

 • Corné Haasjes
  Corné Haasjes Allround Marketeer

  Niets is te gek voor Corné. Hij wil alles graag weten. Daarvoor duikt hij helemaal onder in nieuwe dingen. Alles is te leren en alles kan beter, die woorden zijn bij hem op het lijf geschreven.

 • Sander Hupkes
  Sander Hupkes Grafisch vormgever

  Een unieke combinatie van vorm en techniek. Sander ontwerpt en bouwt. Zijn passie voor nachtvissen zorgt ervoor dat  -als hij zijn hengel heeft uitgegooid- hij ’s ochtends met een grote glimlach het kantoor binnen wandelt.

 • Chris de Groot
  Chris de Groot Technisch marketeer

  API’s, PHP, Javasript, JQuery, Ajax; Chris draait er z’n hand niet meer voor om. Hoewel hij denkt in enen en nullen, bouwt hij websites en applicaties die voor de eindgebruiker praktisch en gebruiksvriendelijk zijn.

 • Daniëlle van Gils
  Daniëlle van Gils Copywriter

  Met haar scherpe pen gaat Daniëlle voor heldere en letterperfecte teksten. Ze schakelt snel in stijl en inhoud, en verliest de context niet uit het oog. Boekenwurm vergroeid met internet.

 • Mark Steenbeek
  Mark Steenbeek Allround Creative

  Mark is onze conceptenman, hij helpt klanten het precies passende verhaal te vertellen. Met zijn designskills visualiseert hij concepten. Zijn ontbijt bestaat uit kaviaar met champagne.

 • Arno Baretta
  Arno Baretta Video marketeer

  Arno maakt bedrijfsvideo’s, training video’s, reclames en animaties van idee tot realisatie. Hij is een zeer gedreven en creatieve producer. Arno zorgt ervoor dat jouw verhalen impact hebben.

 • Tim van Kooten
  Tim van Kooten Cameraman / Editor

  Tim is een jonge gedreven video editor. Gespecialiseerd in VR, op dit deelgebied studeerde hij ook af. Tim verbaast je in 360º! Fingerprint, atb, put it in the hard disk!

 • Annemarie Oord
  Annemarie Oord Copywriter

  Teksten die impact maken! Dat is wat Annemarie schrijft. Ze vindt snel de juiste tone-of-voice voor jouw publiek en genereert aantrekkelijke content voor onze campagne formats.

Kom alles over ons te weten: onze diensten, werkwijze, wie we zijn en waarom we je als geen ander kunnen helpen met groei

Contentleaders brochure