Meet the team

Mindset, cultuur, structuur en een enthousiaste groep. 

Alles in dienst van marketing die altijd raakt!

Meet the team​ - Contentleaders over ons

Contentleaders bestaat uit een team van bijna 30 gedreven en resultaatgerichte marketing-fanatiekelingen. Wij verbinden de juiste strategie naadloos aan een excellente uitvoering. In combinatie met directe, open en creatieve communicatie helpen we bedrijven hun doelen te realiseren.

We combineren kennis van verschillende branches met de expertise van verschillende marketingdisciplines. Zo leren we van onze klanten én van elkaar. Op deze manier zetten we de beste campagnes voor jouw doelgroep neer.

Ons team bestaat uit:

Enthousiaste
(online) marketeers

Scherpe
strategen

Creative conceptontwikkelaars

Leergierige
copywriters

Fantastische grafische vormgevers

Razendsnelle front- én back-end developers

Beregoede foto- en videografen

Een verrassend andere aanpak van sales

Leer ons beter kennen

Jennifer van Lexmond

Online marketeer

Jennifer, een enthousiaste online marketeer die haar passie voor het vak maar al te graag in haar werk stopt. Met een frisse blik gaat ze op zoek naar groeikansen. Daarnaast is ze een echte doorzetter en houdt dan ook van een uitdaging!

Bas van Domselaar

Creative Content Creator

Met zijn lengte van twee meter schiet Bas niet alleen de lucht in, maar ook al te graag video’s. Met zijn kennis van social media heeft hij de perfecte combinatie om een verhaal perfect over te brengen.

Thim Eickhof

Front-end developer

Thim (met de H) is een zelfstandige en leergierige developer. Als echte developer is hij in zijn vrije tijd ook veel achter zijn computer te vinden. Daarnaast liefhebber van Formule 1, ijshockey en superheldenfilms.

Larissa van Doorn

Online marketeer

Larissa is leergierig en vindt het leuk om zich te ontwikkelen. Begint overal met goede moed aan en geeft niet snel op. Houdt naast werk van gezelligheid en leuke dingen doen.

Johannes Zwier

Copywriter

Dit is Johannes! Hij vindt ieder onderwerp, behalve hemzelf, leuk om over te schrijven. In zijn teksten probeert deze copywriter de lezer mee te nemen op reis. In zijn vrije tijd is hij graag creatief bezig of maakt lange wandelingen, het liefste met hond.

Israel van Bedijk

Oprichter & Directeur

Met verve leidt Israel Contentleaders. Zijn jarenlange marketingervaring, grote glimlach, resultaatgerichte en creatieve aanpak zorgen ervoor dat we met klanten en teamleden succesvol bouwen.

Tessa Groeneveld

Online marketeer

Een gedreven, leergierig en perfectionistisch persoon, dat is wie Tessa is. Pakt nieuwe uitdagingen met twee handen aan en gaat door tot het uiterste. In haar vrije tijd zet ze graag nieuwe records in de sportschool en is een liefhebber van lekker eten.

Kayla Been

Online marketeer

Een doorzetter met een passie voor marketing die graag nieuwe uitdagingen aangaat en alles tot de bodem uitzoekt. Ze houdt van hard werken en zet graag net dat stapje extra om tot het beste resultaat te komen. Naast hard werken houdt ze van lekker eten en gezelligheid.

Desta Matla

Copywriter

Net zo ongewoon als de naam doet vermoeden. Creatieve duizendpoot die valt over verkeerd geplaatste komma’s in het Nederlands én Engels. Mag je ‘s nachts alleen wakker maken voor macarons.

Mark van Ginkel

Front-end developer

Mark de III is met trots de derde van zijn soort. Als front-end developer zet hij met doorzettingsvermogen en creativiteit designs om naar WordPress websites.

Roald van den Berkhof

Oprichter & Directeur

Met passie en plezier begeleidt Roald teamleden om het maximale uit zichzelf te halen. Daarnaast staat Roald aan het roer om de processen bij Contentleaders te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat teamleden dagelijks kunnen bouwen aan succes bij de klanten van Contentleaders.

Nikki Mul

Online marketeer

Leergierig, goedlachs en een doorzetter. Nikki is dol op nieuwe kennis en zoekt het liefst alles tot op de bodem uit. Liefhebber van popcultuur, Europese steden, boeken, goed eten en krachttraining.

Faruk Bikmaz

Front-end developer

Ontmoet Faruk! Geboren en getogen in Alkmaar en nu werkzaam in Amersfoort. Faruk is 22 jaar oud en is gek op voetbal. En natuurlijk vooral op zijn favoriete club AZ! Het developen van websites/webshops is iets wat hij graag doet. Zo heeft hij talloze websites en webshops gebouwd waarvan 100% van alle klanten tevreden zijn!

Lucas van de Beek

Videograaf

Lucas, al van jongs af aan bezig met een camera. Hij staat altijd open voor nieuwe uitdagingen en met zijn leergierige houding leert hij elke dag weer wat nieuws bij. Hij is dol op zijn vak en begint altijd met veel enthousiasme aan een nieuwe klus!

Mark-Jan Brouwer

Grafisch ontwerper

Mark2 is één van onze grafische ontwerpers. Met zijn kennis van vorm en typografie zorgt hij voor het visualiseren van concepten. Hij is creatief en zit vol goede ideeën.

Kelvin Hagebeuk

Grafisch ontwerper

Van de conceptontwikkeling tot het eindresultaat zorgt Kelvin voor mooie, strakke grafische uitingen. Zijn specialiteiten zijn beeldvorming en typografie. Hij is creatief, nauwkeurig en een tikkie eigenwijs.

Cornelis Scheltinga

Oprichter & Directeur

Ruim 10 jaar ondernemerschap op gebied van marketing & tech is uitgegroeid tot wat vandaag de dag Contentleaders is. Gecombineerd met de lessen van jarenlang topsport, zorgt Cornelis dat we 'leader' zijn op gebied van innovatie en dienstverlening.

Milan Blauwendraat

Lead Marketing

User Centered, vanuit dat oogpunt gaat Milan te werk. Hij leert graag en is altijd op zoek naar de beste online resultaten. Op de weg naar online succes is ‘perfect’ voor hem nog steeds niet genoeg.

Sietske Leenders

Marketingmanager

Legt snel contact en zorgt dat klant en team ongedwongen samenwerken. Sietske weet dat “nee” bestaat, maar maakt liever alles mogelijk. Het resultaat telt zonder dat de weg erheen onprettig is.

Ludo Snel

Back-end development

Ludo kiest het liefst de meest ingewikkelde taken en zal die zo SNEL mogelijk ontwikkelen. Ook werkt hij hard bij de New York Pizza. Als je het vraagt, ontwikkelt hij voor jou misschien ook wel een lekkere pizza. 😉

Sander Seton

Head of sales & marketing

Impact, daar krijgt Sander energie van. Als Head of Sales & Marketing is hij het liefst bezig om het elke dag net een beetje anders en beter te doen om zo het verschil te kunnen maken. Heeft nog met Windows 95 gewerkt in een tijd dat Google niet bestond (hij ontkent dit overigens).

Floor de Wilde

Copywriter

Vindingrijk taalgebruik zonder onnodige opsmuk. Recht voor z’n raap en recht uit het hart; zoals Floor is, zo zijn haar teksten. Naast haar expertise voor schrijven een wandelend bierwoordenboek en fanatiek vinylverzamelaar.

Quinten de Graaf

Grafisch ontwerper

Altijd op de hoogte van de laatste design trends. Daarnaast een creatieve multi tool met een brede interesse van illustratie tot fotografie en van web tot print, niks is te gek.

Steffi Althof

Online marketeer

Met haar leergierigheid en positieve instelling gaat zij geen uitdaging uit de weg. Mix dit met haar doorzettingsvermogen, oplossingsgerichte aanpak én een lekker stuk chocolade en je hebt de ideale online marketeer voor je!

Daphne Kruijs

Online Marketeer

Een enthousiaste, gedreven en gestructureerde online marketeer. Gaat graag nieuwe uitdagingen aan en geeft niet snel op. In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek en ze houdt daarnaast van lekker eten!

Thijs van der Valk

Copywriter

Geen familie van, maar wel onze kers op de appelmoes. Deze neerlandicus is onze ambassadeur van foutloos Nederlands. Zijn pen is niet alleen vlot, maar ook kritisch en weloverwogen. Draait doordeweeks productieve dagen, en in het weekend disco-hitjes aan elkaar.

Emma Tijssen

Copywriter

Met bergen vol inlevingsvermogen en creativiteit, schrijft deze copywriter pakkende teksten. Emma communiceert jouw bedrijfsverhaal vol enthousiasme aan jouw doelgroep.

Lianne van Malestijn

Grafisch ontwerper

Ontwerpen, tekenen, fotograferen of socials, dat is waar Lianne zich het liefst mee bezig houdt. Mensen kennen haar als een enthousiast persoon met een praktische aanpak. Ze is creatief en probeert zo haar eigen draai te geven aan alles wat ze maakt.

Mathijs van der Hurk

Marketingmanager

Bedenkt creatieve resultaatgerichte marketingstrategieën met als basis goede buyer persona’s en een duidelijke customer journey. Daarbij kan je hem niet gelukkiger maken dan met een marketingdashboard vol met data!

Yoran de Quay

Front-end developer

Als ’t om coderen gaat, is geen taak voor Yoran te lastig. Hij werkt zorgvuldig, maar bovendien ook hard. Hij is zoals we dat noemen een echte bikkel. Naast het coderen houdt hij in ’t weekend ook wel van een koude klets🍻!

Lotte Vliegen

Marketingmanager

Nieuwsgierig naar alles wat met marketing te maken heeft en altijd in voor nieuwe uitdagingen. Komt ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’, je bekend voor? Vast van deze hier 😉

Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.