Wij zijn resultaatmakers

Resultaat boeken

Mindset, structuur en cultuur die samen
gericht zijn op één ding: resultaat boeken

Vanaf het allereerste moment dat je zakendoet met Contentleaders zul je het merken. Met alles wat we doen, stralen we een nieuwe tijd in marketing uit. We rekenen af met ineffectieve, traditionele marketingafdelingen en externe bureaus. Wij laten onze klanten echt groeien. Hoe? Door directe, open en creatieve communicatie.

Door het continu zoeken naar nieuwe tools, kennis en manieren om onszelf en dus de klant beter te maken. Door verbeteringen te verwelkomen en te omarmen. Contentleaders werkt merkbaar anders, merkbaar beter. Wat ons betreft de nieuwe norm voor het marketing- en reclamebureau van de toekomst. Hoe we dat aanpakken? Ontdek het in onze brochure.

Kom alles over ons te weten: onze diensten, werkwijze, wie we zijn en waarom we je als geen ander kunnen helpen met groei

Contentleaders brochure
 • Bas van Domselaar
  Bas van Domselaar Videograaf

  Met zijn lengte van twee meter schiet Bas niet alleen de lucht in, maar ook al te graag video’s. Met zijn kennis van social media, heeft hij de perfecte combinatie om een verhaal over te brengen.

 • Arno Baretta
  Arno Baretta Video marketeer

  Arno maakt bedrijfsvideo’s, training video’s, reclames en animaties van idee tot realisatie. Hij is een zeer gedreven en creatieve producer. Arno zorgt ervoor dat jouw verhalen impact hebben.

 • Sietske Leenders
  Sietske Leenders Relatiebeheerder

  Legt snel contact en zorgt dat klant en team ongedwongen samenwerken. Sietske weet dat “nee” bestaat, maar maakt liever alles mogelijk. Het resultaat telt zonder dat de weg erheen onprettig is.

 • Daniëlle van Gils
  Daniëlle van Gils Copywriter

  Met haar scherpe pen gaat Daniëlle voor heldere en letterperfecte teksten. Ze schakelt snel in stijl en inhoud, en verliest de context niet uit het oog. Boekenwurm vergroeid met internet.

 • Tim van Kooten
  Tim van Kooten Cameraman / Editor

  Tim is een jonge gedreven video editor. Gespecialiseerd in VR, op dit deelgebied studeerde hij ook af. Tim verbaast je in 360º! Fingerprint, atb, put it in the hard disk!

  • Milan Blauwendraat
   Milan Blauwendraat Allround marketeer

   User Centered, vanuit dat oogpunt gaat Milan te werk. Hij leert graag en is altijd op zoek naar de beste online resultaten. Op de weg naar online succes is ‘perfect’ voor hem nog steeds niet genoeg.

  • Kelvin Hagebeuk
   Kelvin Hagebeuk Grafisch ontwerper

   Van de conceptontwikkeling tot het eindresultaat zorgt Kelvin voor mooie, strakke grafische uitingen. Zijn specialiteiten zijn beeldvorming en typografie. Hij is creatief, nauwkeurig en een tikkie eigenwijs.

  • Sander Hupkes
   Sander Hupkes Grafisch ontwerper

   Een unieke combinatie van vorm en techniek. Sander ontwerpt en bouwt. Zijn passie voor nachtvissen zorgt ervoor dat  -als hij zijn hengel heeft uitgegooid- hij ’s ochtends met een grote glimlach het kantoor binnen wandelt.

  • Cornelis Scheltinga
   Cornelis Scheltinga Technisch marketeer

   Cornelis is een online alleskunner en specialist in het bouwen van WordPress websites. Hij is creatief, kritisch, betrokken, altijd vol optimisme en heeft bijzonder veel doorzettingsvermogen.

  • Robert van Geenhuizen
   Robert van Geenhuizen Business developer

   Niet alleen een sterke strategische denker maar ook sterk in het praktisch en creatief en visueel doorvertalen in producten, diensten, communicatie, businessmodellen en klantbeleving.

  • Chris de Groot
   Chris de Groot Technisch marketeer

   API’s, PHP, Javasript, JQuery, Ajax; Chris draait er z’n hand niet meer voor om. Hoewel hij denkt in enen en nullen, bouwt hij websites en applicaties die voor de eindgebruiker praktisch en gebruiksvriendelijk zijn.

  • Corné Haasjes
   Corné Haasjes Planner

   Niets is te gek voor Corné. Hij wil alles graag weten. Daarvoor duikt hij helemaal onder in nieuwe dingen. Alles is te leren en alles kan beter, die woorden zijn bij hem op het lijf geschreven.

  • Roald van den Berkhof
   Roald van den Berkhof Online marketeer

   Ontwikkelde zichzelf van systeembeheerder tot allround marketeer, zijn passie, alles technisch. Met enorm oog voor detail zet hij onze klanten op voorsprong. Een goed gesprek over strategie is aan hem zeker besteed. (half man, half nerd, half car)

  • Israel van Bedijk
   Israel van Bedijk Strategisch marketeer

   Resultaatgericht creatief, zo laat Israël, (met of zonder puntjes op de ‘e’) zich graag omschrijven. In zijn rol als strategisch marketeer daagt hij klanten uit samen succes te boeken op korte en lange termijn.

  • Floor de Wilde
   Floor de Wilde Copywriter

   Vindingrijk taalgebruik zonder onnodige opsmuk. Recht voor z’n raap en recht uit het hart; zoals Floor is, zo zijn haar teksten. Naast haar expertise voor schrijven een wandelend bierwoordenboek en fanatiek vinylverzamelaar.

  • Mark Steenbeek
   Mark Steenbeek Junior Art-Director

   Mark is onze Junior Art-Director, hij helpt klanten het precies passende verhaal te vertellen. Met zijn designskills visualiseert hij concepten. Zijn ontbijt bestaat uit kaviaar met champagne.

  • Edwin van Druten
   Edwin van Druten Copywriter

   Is jong en wil wat. Houdt van geschiedenis, maar schuwt de vooruitgang niet. Edwin werkt snel, zuigt informatie op als een spons en probeert alsmaar te verbeteren als schrijver.

  Mindset, structuur en cultuur die samen
  gericht zijn op één ding: resultaat boeken