Meet the team

Mindset, cultuur, structuur en een enthousiaste groep. 

Alles in dienst van marketing die altijd raakt!

Meet the team​ - Contentleaders over ons

Contentleaders bestaat uit een team van bijna 30 gedreven en resultaatgerichte marketing-fanatiekelingen. Wij verbinden de juiste strategie naadloos aan een excellente uitvoering. In combinatie met directe, open en creatieve communicatie helpen we bedrijven hun doelen te realiseren.

We combineren kennis van verschillende branches met de expertise van verschillende marketingdisciplines. Zo leren we van onze klanten én van elkaar. Op deze manier zetten we de beste campagnes voor jouw doelgroep neer.

Ons team bestaat uit:

Enthousiaste
(online) marketeers

Scherpe
strategen

Creative conceptontwikkelaars

Leergierige
copywriters

Fantastische grafische vormgevers

Razendsnelle front- én back-end developers

Beregoede foto- en videografen

Een verrassend andere aanpak van sales

Leer ons beter kennen

Sander Seton

Head of sales & marketing

Impact, daar krijgt Sander energie van. Als Head of Sales & Marketing is hij het liefst bezig om het elke dag net een beetje anders en beter te doen om zo het verschil te kunnen maken. Heeft nog met Windows 95 gewerkt in een tijd dat Google niet bestond (hij ontkent dit overigens).

Israel van Bedijk

Oprichter & Directeur

Met verve leidt Israel Contentleaders. Zijn jarenlange marketingervaring, grote glimlach, resultaatgerichte en creatieve aanpak zorgen ervoor dat we met klanten en teamleden succesvol bouwen.

Nikki Mul

Online marketeer

Leergierig, goedlachs en een doorzetter. Nikki is dol op nieuwe kennis en zoekt het liefst alles tot op de bodem uit. Liefhebber van popcultuur, Europese steden, boeken, goed eten en krachttraining.

Daphne Kruijs

Online Marketeer

Een enthousiaste, gedreven en gestructureerde online marketeer. Gaat graag nieuwe uitdagingen aan en geeft niet snel op. In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek en houdt daarnaast van lekker eten!

Floor de Wilde

Copywriter

Vindingrijk taalgebruik zonder onnodige opsmuk. Recht voor z’n raap en recht uit het hart; zoals Floor is, zo zijn haar teksten. Naast haar expertise voor schrijven een wandelend bierwoordenboek en fanatiek vinylverzamelaar.

Jennifer van Lexmond

Online marketeer

Jennifer, een enthousiaste online marketeer die haar passie voor het vak maar al te graag in haar werk stopt. Met een frisse blik gaat ze opzoek naar groeikansen. Daarnaast is ze een echte doorzetter en houdt dan ook van een uitdaging!

Renée Witteveen

Video animator

Altijd positief staat Renée klaar om vraagstukken van allersoorten te tackelen. Van campagneconcept tot het maken van animaties. Zij geeft jouw verhaal de juiste vorm. Tot in de puntjes geregeld.

Sietske Leenders

Marketingmanager

Legt snel contact en zorgt dat klant en team ongedwongen samenwerken. Sietske weet dat “nee” bestaat, maar maakt liever alles mogelijk. Het resultaat telt zonder dat de weg erheen onprettig is.

Yoran de Quay

Front-end developer

Als ’t om coderen gaat is geen taak voor Yoran te lastig. Hij werkt zorgvuldig, maar bovendien ook hard. Hij is zoals we dat noemen een echte bikkel. Naast het coderen houdt hij in ’t weekend ook wel van een koude klets🍻!

Mark Steenbeek

Art Director

Mark is onze Art-Director, hij helpt klanten het precies passende verhaal te vertellen. Met zijn designskills visualiseert hij concepten. Zijn ontbijt bestaat uit kaviaar met champagne.

Ludo Snel

Back-end development

Ludo kiest het liefst de meest ingewikkelde taken en zal die zo SNEL mogelijk ontwikkelen. Ook werkt hij hard bij de New York Pizza. Als je het vraagt ontwikkelt hij voor jou misschien ook wel een lekkere pizza. 😉

Milan Blauwendraat

Allround marketeer

User Centered, vanuit dat oogpunt gaat Milan te werk. Hij leert graag en is altijd op zoek naar de beste online resultaten. Op de weg naar online succes is ‘perfect’ voor hem nog steeds niet genoeg.

Sander Hupkes

Grafisch ontwerper

Een unieke combinatie van vorm en techniek. Sander ontwerpt en bouwt. Zijn passie voor nachtvissen zorgt ervoor dat -als hij zijn hengel heeft uitgegooid- hij ’s ochtends met een grote glimlach het kantoor binnen wandelt.

Rowina Jorna

Grafisch ontwerper

Geboren met beelddenkend vermogen, wat goed van pas komt in haar designwerk voor on- én offline projecten. Een avonturier die graag reist, klimt in haar vrije tijd en een groot liefhebber is van films.

Thijs van der Valk

Copywriter

Geen familie van, maar wel onze kers op de appelmoes. Deze neerlandicus is onze ambassadeur van foutloos Nederlands. Zijn pen is niet alleen vlot, maar ook kritisch en weloverwogen. Draait doordeweeks productieve dagen, en in het weekend disco hitjes aan elkaar.

Mark van Ginkel

Front-end developer

Mark de III is met trots de derde van zijn soort. Als front-end developer zet hij met doorzettingsvermogen en creativiteit designs om naar WordPress websites.

Cornelis Scheltinga

Oprichter & Directeur

Ruim 10 jaar ondernemerschap op gebied van marketing & tech is uitgegroeid tot wat vandaag de dag Contentleaders is. Gecombineerd met de lessen van jarenlang topsport, zorgt Cornelis dat we 'leader' zijn op gebied van innovatie en dienstverlening.

Marieke Boom

Online marketeer

Het creatief inhaken op actualiteiten en trends, is haar passie. Even terugtrekken, in alle rust nadenken over nieuwe ideeën. In dit hoofd borrelt het altijd! Behulpzaam, nieuwsgierig en vindingrijk, een goede combinatie voor het aanpakken van zaken!

Steffi Althof

Online marketeer

Met haar leergierigheid en positieve instelling gaat zij geen uitdaging uit de weg. Mix dit met haar doorzettingsvermogen, oplossingsgerichte aanpak én een lekker stuk chocolade en je hebt de ideale online marketeer voor je!

Larissa van Doorn

Online marketeer

Larissa is leergierig en vindt het leuk om zich te ontwikkelen. Begint overal met goede moed aan en geeft niet snel op. Houdt naast werk van gezelligheid en leuke dingen doen.

Bas van Domselaar

Videograaf

Met zijn lengte van twee meter schiet Bas niet alleen de lucht in, maar ook al te graag video’s. Met zijn kennis van social media, heeft hij de perfecte combinatie om een verhaal over te brengen.

Mark-Jan Brouwer

Grafisch ontwerper

Mark2 is een van onze grafische ontwerpers. Met zijn kennis van vorm en typografie zorgt hij voor het visualiseren van concepten. Hij is creatief en vol goede ideeën.

Kelvin Hagebeuk

Grafisch ontwerper

Van de conceptontwikkeling tot het eindresultaat zorgt Kelvin voor mooie, strakke grafische uitingen. Zijn specialiteiten zijn beeldvorming en typografie. Hij is creatief, nauwkeurig en een tikkie eigenwijs.

Klaas Bajema

Online marketeer

Online marketeer met een frisse blik op het vak. Hij is leergierig, rationeel en doelgericht. Buiten werktijden gooit hij de schijven door de (fitness)tent en strooit hij met aangemeten paasjes op het voetbalveld.

Lotte Vliegen

Marketingmanager

Nieuwsgierig naar alles wat met online marketing te maken heeft en altijd in voor nieuwe uitdagingen. Komt ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’, je bekend voor? Vast van deze hier 😉

Mathijs van der Hurk

Marketingmanager

Bedenkt creatieve resultaatgerichte marketingstrategieën met als basis goede buyer persona’s en een duidelijke customer journey. Daarbij kan je hem niet gelukkiger maken dan met een marketingdashboard vol met data!

Desta Matla

Copywriter

Net zo ongewoon als de naam doet vermoeden. Creatieve duizendpoot die valt over verkeerd geplaatste komma’s in het Nederlands én Engels. Mag je ‘s nachts alleen wakker maken voor macarons.

Quinten de Graaf

Grafisch ontwerper

Altijd op de hoogte van de laatste design trends. Daarnaast een creatieve multi tool met een brede interesse van illustratie tot fotografie en van web tot print, niks is te gek.

Roald van den Berkhof

Oprichter & Directeur

Met passie en plezier begeleidt Roald teamleden om het maximale uit zichzelf te halen. Daarnaast staat Roald aan het roer om de processen bij Contentleaders te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat teamleden dagelijks kunnen bouwen aan succes bij de klanten van Contentleaders.

Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.