Wij zijn er voor de…

Ondernemer

Marketing die bedrijven helpt groeien 

Desta Jennifer

Wij vergroten jouw commerciële slagkracht

Als ondernemer ben je vaak gefocust op één doel: jouw onderneming laten groeien. Sales staat daarom hoog op de agenda; daar hoort marketing ook bij. Je wilt daar meer tijd aan besteden, maar je hebt het al druk genoeg met ondernemen. Dat begrijpen we maar al te goed, en daar kunnen we je bij helpen. Wij zijn die resultaatgerichte marketingpartner die op strategisch niveau met je meedenkt én voor de operationele uitvoering zorgt.

Maximale ontzorging met optimale resultaten, daar staat Contentleaders voor! 

Quinten

Jouw marketingteam staat voor je klaar

Het ondernemersbloed stroomt bij Contentleaders door onze aderen. Daarom snappen we als geen ander dat marketing moet bijdragen aan de groei van jouw onderneming. Jouw ambities vormen dan ook de basis van alles wat we doen. Van strategisch marketingadvies tot concrete uitvoering: wij kunnen je volledig ontzorgen. Onze multidisciplinaire marketingteams staan voor je klaar, wat je uitdaging ook is. 

Door onze frisse technieken, unieke werkwijze en creativiteit behalen we snel de beste resultaten voor jouw bedrijf.  En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. 

Een greep uit onze oplossingen

Begin bij het begin: waar is jouw doelgroep naar op zoek? Samen maken we een  Decision Making Unit (DMU) en stellen we buyer personas op. Zo kennen we de pijnen en wensen van jouw doelgroep. Hiermee brengen we marketingactiviteiten in lijn én kunnen we pakkende content maken.

Marketing moet sales versterken en vice versa. Daarom optimaliseren we door de inzet van marketing jouw marketing- en sales funnel: van MQL naar SQL. Lead nurturing is hierbij onmisbaar, door de inzet van marketing automation software kunnen we dit steeds verder automatiseren. Daarnaast verzorgen we een leadgenererende website. 

Letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk zorgen wij voor een volledige visuele identiteit, afgestemd op jouw organisatie. Maar we zorgen ook voor zichtbaarheid in de markt. Door relevante content, maar ook door advertising en zoekmachinemarketing. Van socials, blogs en online magazines tot LinkedIn Ads, Facebook Ads en Adwords.

Wanneer al jouw marketingactiviteiten in één lijn zijn, levert  dit sneller resultaten op. Dit is een leerproces. Daarom maken we marketing meetbaar. Door middel van de nieuwste dashboards heb jij 24/7 inzicht in resultaat (wat je direct kunt inzetten om bij sales beslissingen te verantwoorden). Daarnaast meten we campagnes, zodat we het in het vervolg beter én sneller kunnen doen. 

Nieuwsgierig?

Dit is met Contentleaders verleden tijd

Ontbreken van een strategisch marketingplan

Alles begint met het strategisch marketingplan. Daarin kaderen we onder andere de doelgroep en de DMU, stellen we doelen en bepalen we de strategie. Dat pellen we vervolgens af tot activiteiten en een planning voor het eerste jaar opgedeeld in vier kwartalen. Heel concreet en overzichtelijk.

Contentleaders ontbreken strategisch marketplan
Contentleaders onvoldoende capaciteit

Onvoldoende capaciteit

Vanaf dag 1 staat er een volledig marketingteam tot jouw beschikking. Van copywriters tot designers, van online marketing experts tot foto- en videografen. Wat er ook nodig is, wij hebben het onder 1 dak. Samen zetten we alles op alles om jouw onderneming te laten groeien en jouw doelen te behalen.

Gestelde doelen niet behalen

Het grote voordeel van één partij die je marketing uit handen neemt, is dat alle activiteiten optimaal op elkaar zijn afgestemd. Bijsturen en opschalen is zo gebeurd. Dit is cruciaal om op de juiste manier de gestelde doelen te kunnen behalen.

Gestelde doelen niet behalen
Gebrekkige communicatie ​

Gebrekkige communicatie

Als ondernemer houd je op een dag niet één, maar wel tien ballen in de lucht. Daarom zetten wij in op maximale ontzorging, en zorgen we voor optimaal ingerichte communicatiekanalen. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen als jouw prioriteiten veranderen.

Wij helpen 75+ bedrijven groeien

Robidus logo kleur

Verdubbeling van het aantal websitebezoekers

Loket

Maandelijks gemiddeld 250+ nieuwe leads

Zerocopter

Wekelijkse downloads van de brochure

Payt

Ruim 1400 leads in het eerste jaar, een groei van 700%

IQ select

1500+ leads per maand

Dit zeggen onze klanten over ons

Dit doen wij voor jou

Grafische vormgevers

Onze strategen denken met jou mee over strategie en concept

Developers

Marketingplannen worden vertaald naar concrete activiteiten

Foto en videografen

Continu inzicht in marketingprestaties én we sturen bij waar nodig

Planner

Niet 24/7 (we moeten ook slapen), maar je kunt ons snel en eenvoudig bereiken

Persoonlijke covers brochures ondernemer

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.