Merken als een geloof en geloven als een merk

De kracht van merken voor B2B bedrijven

Als B2B organisatie is het merk vaak onbegrepen en ondergewaardeerd merk ik. Ik baal daarvan. Want merken kunnen magie brengen in je organisatie. Magie in klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid.

Van medewerkers naar merkwerkers en van klanten naar fans. Mooie woorden die je ook hard terug gaat zien in cijfers. Klanten blijven langer, vertellen enthousiaster over je en ze kopen meer. Je zult sneller talent aan je binden end e productiviteit per medewerker zal hoger zijn door een gezamenlijk doel. Door hoge motivatie en betrokkenheid. Dat onbegrip moet veranderen.

De schuld zoek ik volledig bij ons als B2B marketeers. Wij leggen het simpelweg niet goed uit. Hieronder een presentatie die hier verandering in kan brengen. Wat mij betreft een must-read voor iedereen die zijn / haar bedrijf succesvoller wil maken. Voor elke CEO, partner, vennoot en ondernemer. Maar ook voor B2B marketeers en B2B marketingbureaus die de kracht van merken willen uitleggen aan de rest van de organisatie.

Brochure Contentleaders

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!