Jouw bedrijf continu in de picture met multimedia

Media as a Service biedt jou de mogelijkheid om elke maand je doelgroep te bereiken en je online zichtbaarheid te vergroten met een compleet multimedia marketingpakket.

 
Video afspelen over JOUW BEDRIJF CONTINU IN DE PICTURE MET MULTI MEDIA
Waarom media as a service?

Waarom
media as a service?

Mediaproducties dienen vaak meerdere doelen tegelijk. Aan de ene kant wil je meer mensen bereiken, maar je wilt ook impact maken met jouw oplossingen en mensen ervan overtuigen dat jij de juiste bent. Wat als je nog maar één van deze doelen mag nastreven… onmogelijk, toch? Zeker. Daarom zorgen we met Media as a Service dat je al deze doelen behaalt.

En dit realiseren we met Hero, Hub en Hygiëne: ooit van gehoord? Misschien niet, slechts een kwart van de contentmarketeers kent het 3H-model. Een bewezen aanpak, ontwikkeld door Google, waarmee je continuïteit aanbrengt in je mediaproducties. Het model deelt content op in drie verschillende categorieën. Met elk een eigen doel. Bij Media as a Service is dit de basis van de mediaplanning. Om ervoor te zorgen dat je continu blijft produceren en al je doelen behaalt.

Nieuwsgierig naar meer?

Floris Bos Contentleaders podcast

Het belang van media
In jouw marketingmix

  • Branding, autoriteit en aantrekkingskracht.
  • Zichtbaarheid en naamsbekendheid.
  • Conversie op je landingspagina’s.
  • Genereer meer en betere leads.
  • Engagement rondom je merk.
  • Clicks naar jouw website.
  • Sterke call-to-actions.

Waar wacht je nog op?

lucas van de beek

Dit zijn de projecten Waar
we aan gewerkt hebben

BRINGLY’S NIEUWE SAMENWERKING MET MEDIAMARKT

Een drukke dag in Amsterdam voor een aankondigings video van Bringly’s nieuwe samenwerking met MediaMarkt! Een pitch over de samenwerking, versterkt door mooie beelden van de bakfiets in Amsterdam en motion graphics die de applicatie tonen.

EXPLAINER VIDEOS LET’S GET DIGITAL

Een prachtige productie voor Let’s Get Digital! Een reeks explainer video’s die de online evenement tool perfect uitleggen. Een zevental video’s vol met custom motiongraphics, volledig animeren van de software, green-screen studio tot aan muziek, alles gedaan door het Contentleaders team.

WERVINGS VIDEO JAN©️ Accountants en Adviseurs

We hebben een reeks wervings video’s gemaakt voor JAN©️ Accountants en Adviseurs. Bij JAN© zetten ze jouw carrière op z’n kop, te beginnen met het sollicitatieproces! Bij JAN© houden ze er van om het nét even anders te doen, dus draaien ze de rollen een keertje om!

Leaders Into the wild podcast

In “Leaders Into the Wild” praten vader en zoon Boy en Niek van Droffelaar over hun wilderniservaringen. Samen gaan ze op zoek naar de impact van de Natuur op verandering van Leiderschap. Ze bevragen elkaar over processen van piekervaringen en de psychologie van mindsetverandering bij leiders. Zo ontmoeten theorie en praktijk elkaar.

Datadone aftermovie

De eerste datadone Hackathon is een feit. Een week van hard werken, mooie optimalisaties en toffe oplossingen voor de klanten van datadone. Maar bovenal ook heel veel échte Twentse gezelligheid en teambuilding! Daar hoort natuurlijke een mooie aftermovie bij!

Dit zeggen anderen over Media as a service

Download
de leaflet

Media strategisch en doeltreffend inzetten? Dat kan met Media as a Service!

Media as a service mockup