Dit is Nikki.

Leergierig, goedlachs en een doorzetter. 3 van de hoofdingrediënten die aan de basis staan van onze marketeer Nikki. Ze is dol op nieuwe kennis en zoekt het liefst alles tot op de bodem uit. Hoe diep die bodem ook is, Nikki graaft door tot het goede antwoord! 

Wanneer is een dag bij Contentleaders een fijne dag voor je?

“Als we met z’n allen werken aan toffe oplossingen voor onze klanten. Ik haal heel veel energie uit dat stuk samenwerking. Samen met collega’s, maar ook samen met de klant. En met name dat klantcontact is heel leerzaam, je zit namelijk echt op de eerste rang. Sterker nog: je kijkt niet toe, maar je bent echt onderdeel van het proces. Als er een probleem is, bedenken we daar een oplossing voor en die kun je dan ook gelijk zelf uitwerken. Je kunt bij wijze van spreken een idee hebben op maandag en er dinsdag al mee aan de slag gaan. We kunnen hier echt spijkers met koppen slaan!”

Wat is het geheim van jouw baan?

“Doordat ik de overgang van copywriter naar marketeer heb gemaakt, ben ik daar eerlijk gezegd nog een beetje zoekende in. Maar dat trekt me juist ook heel erg aan, ik vind het fijn dat er nog zoveel te ontdekken valt! Ik denk dat je als marketeer – en dan met name wat betreft e-mailmarketing – het grotere plaatje moet overzien. Bij schrijven ligt dat heel anders, omdat je aan het begin van het proces zit. Nu zit ik meer aan het einde, en dat bevalt heel goed. Ik kan nu vanuit strategisch oogpunt de gehele situatie overzien, iets wat me altijd al heeft getrokken. Dus wat dat betreft heb ik echt het idee dat ik als marketeer goed ben geland!”

Hoe heb je de overgang van copywriter naar marketeer ervaren?

“Ik had een jaar geleden niet kunnen voorzien dat ik richting die rol ging. Het ontstond onverwacht en verraste mij. Maar dat zal je altijd hebben: collega’s gaan weg, anderen wisselen intern van functie. Maar ik denk dat onze kracht daar ook juist heel erg in naar voren komt: de lijntjes zijn kort en met onze flexibele  mindset komen we er altijd uit. Wat er ook gebeurt, we weten altijd weer alle puzzelstukjes op de goede plekken te krijgen.”

Wat is iets uit het verleden wat je altijd bij zal blijven (bij CL)?

“Het succes van mijn allereerste campagne, toen ik nog tekstschrijver was. Dat was het eerste project waar ik als copywriter op werd gezet. Het gaf zoveel voldoening om te zien dat  het aantal downloads van het eindproduct maar bleef oplopen! Natuurlijk hoop je daar altijd op, maar ik had niet verwacht dat het zo’n succes zou zijn. Dat was voor mij echt een goede kickstart, dat gaf de burger moed!

Daarnaast heb ik super goede herinneringen aan de gezelligheid met collega’s. Van spelletjesavonden, tot borrels, tot meerdaagse uitjes: dingen met collega’s ondernemen buiten werktijd voelt niet als een must, maar echt als een grote meerwaarde.”

Wat zou je een potentiële collega willen meegeven over Contentleaders?

“Heb vertrouwen in je collega’s, zij kunnen je echt met alles helpen! Wees niet bang om ‘alweer een vraag te stellen’. Iedereen staat voor je klaar. En als we er in eerste instantie niet uitkomen met elkaar, dan wel in tweede instantie!”

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!