Wij zijn er voor de…

Marketing Manager

 Van strategieontwikkeling tot operationele uitvoering

Contentleaders Marketing manager header

Jij zoekt effectiviteit en slagkracht

Als marketing manager schakel je regelmatig met veel verschillende partijen; dat kost vaak bakken met tijd. Een copywriter briefen voor de juiste teksten die aansluiten op de SEO strategie van je online agency, een grafisch vormgever feedback geven op de ontwerpen van je interactieve magazine en je webbouwer bellen over aanpassingen op die specifieke landingspage… Herkenbaar?

Daarom wil je een partij die jou aanvult als het gaat om kennis en vaardigheden. Die je helpt bij strategische uitdagingen en de uitvoering, die snel schakelt, proactief meedenkt én gestelde doelen behaalt.

Van een strategisch marketingplan tot concrete uitvoering

Van een strategisch marketingplan tot concrete uitvoering

Bij Contentleaders staan het resultaat en de impact van jouw marketing centraal. Van strategisch marketingadvies tot concrete uitvoering: wij hebben het in huis. Besteed je tijd niet langer aan de coördinatie tussen verschillende bureau’s, onze multidisciplinaire teams maken van jouw plannen een succes.

Door onze frisse technieken, aanpak en creativiteit behalen we snel de beste resultaten voor jouw organisatie. We zorgen uiteraard voor een integraal marketingdashboard zodat jij je succes overtuigend kunt presenteren richting je stakeholders. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand, afgestemd op jouw behoeftes!

Waar kunnen we je bij helpen?

Begin bij het begin: waar is jouw doelgroep naar op zoek? Samen analyseren we de  Decision Making Unit (DMU) en stellen we buyer personas op. Zo leren we de pijnen en wensen van jouw doelgroep kennen en brengen we de marketingactiviteiten in kaart die hierop aansluiten. Het begrijpen van de doelgroep vormt de basis voor elke succesvolle marketingcampagne die we ontwikkelen.

Het is voor veel bedrijven het primaire doel van marketing: leadgeneratie voor Sales. Bij Contentleaders zit leadgeneratie verankerd in ons DNA. Elke dag bouwen we aan duurzame oplossingen die de commerciële slagkracht van onze klanten vergroot. Onze teams optimaliseren jouw marketing- en sales funnel: van eerste contact tot getekend contract. 

We transformeren websites in leadmachines, zorgen voor relevant verkeer, creëren de juiste converterende content en volgen het hele proces van MQL tot SQL met moderne Marketing Automation software.

Structureel en relevant communiceren met de markt en je doelgroepen is een grote opgave. Vaak is er te weinig content, de content is verouderd of is van onvoldoende kwaliteit. Niet voor niets is contentcreatie één van de grootste hoofdpijndossiers voor marketeers. 

Wij helpen je graag en zorgen voor continue zichtbaarheid. Uiteraard maken we de content waar jouw doelgroep op wacht en stellen we een contentkalender op. Daarnaast zorgen voor de verspreiding via social media-kanalen, de inzet van zoekmachinemarketing en kunnen we LinkedIn Ads, Facebook Ads en Adwords voor je opzetten en onderhouden.

Marketing kan alleen succesvol zijn, als de resultaten inzichtelijk zijn. Daarom maken we marketing meetbaar. Door middel van de nieuwste dashboards heb jij 24/7 inzicht in het succes van je marketingactiviteiten. We combineren data vanuit Google Analytics, social media, Marketing Automation en CRM in een overzichtelijk dashboard, wat je direct kunt gebruiken om te rapporteren aan stakeholders.

Nieuwsgierig?

Dit is met Contentleaders verleden tijd

Versnipperde marketing

Wij zijn jouw eigen marketingteam buiten de deur, met alle marketingdisciplines onder een dak. Geen losse campagne meer, maar een integrale marketingformule waarbij jouw doelen centraal staan.   

Contentleaders versnipperde marketing
Contentleaders moeilijke onderbouwing marketplan

Moeilijke onderbouwing marketingplan

We denken met je mee. Van het strategische gedeelte, tot de operationele uitvoering. Zo verantwoord je alle beslissingen naar diverse stakeholders. Daarnaast is het natuurlijk fijn als je af en toe gewoon met je marketingteam kunt sparren!

Gestelde doelen niet behalen

Doelen behalen? Focus! Door bij één partij al jouw marketingactiviteiten onder te brengen, communiceer en schakel je sneller. Dit is cruciaal om op de juiste manier jouw gestelde doelen te behalen.

Gestelde doelen niet behalen
Prioriteiten stellen ​

Prioriteiten stellen

Als marketing manager houd je op een dag niet één, maar wel tien ballen hoog. Daarom is het ontzettend belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen. Wij helpen je hierbij door advies te geven over het marketingbeleid van jouw organisatie.

Wij helpen 75+ bedrijven groeien

Robidus logo kleur

Verdubbeling van het aantal websitebezoekers

Loket

Maandelijks gemiddeld 250+ nieuwe leads

Zerocopter

Wekelijkse downloads van de brochure

Payt

Ruim 1400 leads in het eerste jaar, een groei van 700%

IQ select

1500+ leads per maand

Dit zeggen onze klanten over ons

Dit doen wij voor jou

Onze strategen denken met jou mee over strategie en concept

Marketingplannen worden vertaald naar concrete activiteiten

Continu inzicht in marketingprestaties én we sturen bij waar nodig

Niet 24/7 (we moeten ook slapen), maar je kunt ons snel en eenvoudig bereiken

Persoonlijke covers brochures marketing manager

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.