Pepernoten? Je kunt niet vroeg genoeg met kerst beginnen!

Met de pepernoten in de winkels weet je het al … tijd voor kerst! We weten het, we zijn er dit jaar vroeg bij. Máár: met een reden. Elk jaar zorgt kerst namelijk voor last-minute hoofdbrekens bij onze klanten. “Wat gaan we dit jaar voor kerst doen?” Vaak wordt er dan een week voor tijd wat in elkaar gezet, even snel verzonden, meer als een moetje. Zonde! Er is meer resultaat uit je kerstgroet te halen!

De kerst van Contentleaders begint al op 8 oktober. Die avond dompelen we ons onder in kerstsferen om met de tofste ideeën voor je kerstgroet te komen. We horen graag of je wilt dat wij je kerstgroet ontwerpen. Na onze brainstorm krijg je een voorstel van ons, uiteraard op je organisatie en doelgroep toegespitst. En heb je ideeën, bijvoorbeeld een kerstgroet van een relatie van vorig jaar die het meeste indruk op je maakte, deel ze dan vooral. Dan maken wij er iets beters van 😉

We horen het graag voor donderdag 4 oktober. We hebben er zin in! Christmas is coming early this year!

Geef je wensen aan

Brochure Contentleaders

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!