Front and back webdevelopment:

the best of both worlds

Webdevelopment bij Contentleaders

Oké, we hebben scherpe SEO teksten én de juiste vormgeving; maar nu moet dit samenkomen. Dat doen onze professionele back-end en front-end developers. Zij zorgen ervoor dat de techniek de voorkant – copywriters, grafisch vormgevers, marketeers en de foto- en videograaf – optimaal ondersteunt. Ze realiseren wat jij voor ogen hebt én zorgen ervoor dat je zelf ook met de nieuwe website kunt werken, wel zo handig.

Het bouwen aan
een ijzersterk fundament

Het bouwen van een website is een vak apart. Daarom hebben wij professionele web developers in huis. Zij kunnen niet alleen de beste websites bouwen, ze denken mee met jouw wensen en behoeften. Met altijd het grotere doel in hun achterhoofd, is het hun kunst om jouw idee en techniek samen te laten komen in een website of applicatie.

Het start altijd bij het bouwen van een ijzersterk fundament. Een basis die staat als een huis. Daarnaast is er een constante samenwerking tussen grafische vormgeving en webdevelopment. De koppen worden bij elkaar gestoken en samen wordt gekeken naar de beste vertaling van ontwerp naar web. De front-enders zorgen ervoor dat het werkt én dat het er allemaal gelikt uitziet. De back-enders zorgen ervoor dat alle systemen in elkaar overvloeien en dat de voor- én achterkant perfect op elkaar zijn afgestemd.

Webdevelopment
Contentleaders Webdevelopment Meeting

Webdevelopment
is de grande finale

Door onze professionaliteit kun je ervan uitgaan dat alle technische dingen geregeld worden. Onze experts voegen vanuit hun discipline waarde toe aan het uiteindelijke product, zonder aan het eerdere proces voorbij te gaan. H1, H2, H3, alt teksten, meta descriptions en snippets worden allemaal niet vergeten. En we zorgen ervoor dat de websites optimaal functioneert: snel én gebruiksvriendelijk, zowel op desktop als mobiel. Dit laatste in samenwerking met de online marketeers. Na lange tijd hard werken, is de uiteindelijke website of applicatie het sluitstuk van het proces. Niet voor niets zeggen onze webdevelopers dagelijks; save the best for last.

Benieuwd naar meer?

Dit leveren onze
webdevelopers:

Tekenen van een wireframe voor webdevelopment

Webdevelopment
eindresultaten:

Hier zijn ze dan
onze front-end en back-end developers

Hier zijn ze dan
onze front-end en back-end developers

Mark van Ginkel

Mark de III van Contentleaders is met trots de derde van zijn soort. Als front-end developer zet hij met doorzettingsvermogen en creativiteit designs om naar WordPress websites. En man wat doet hij dat goed. 

Mark van Ginkel

Yoran de Quay

Als ’t om coderen gaat, is geen taak voor Yoran te lastig. Hij werkt zorgvuldig, maar bovendien ook hard. Hij is zoals we dat noemen een echte bikkel. Naast het coderen houdt hij in ’t weekend ook wel van een koude klets?!

Yoran de Quay

Ludo Snel

Ludo kiest het liefst de meest ingewikkelde taken en zal die zo SNEL mogelijk ontwikkelen. Ook werkt hij hard bij de New York Pizza. Als je het vraagt ontwikkelt hij voor jou misschien ook wel een lekkere pizza. 😉

Ludo Snel

Jay

Jay is beginnende front-end developer, strevend naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Met zijn liefde voor muziek en sterke concentratievermogen levert hij zijn werk altijd zo nauwkeurig af.

Jay Guptar

Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.