Online Marketing

gaat voor resultaat 

Contentleaders Online marketing

Onze online marketeers zorgen dat al je (online) marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten. Multidisciplinaire marketing die zorgt voor compromisloze resultaten. Niet eenmalig, maar keer op keer. Met jarenlange ervaring en het gebruik van de beste tooling zorgen wij dat de warme leads over de toonbank vliegen als warme broodjes. Voor één van onze klanten zijn dat er 1.700 per maand. Hoe online marketing dit realiseert? Ontdek het snel.

Online marketing die je
bedrijf laat groeien

Jouw (online) marketing is zo sterk als de zwakste schakel in de keten. Daarom begrijpen de online marketeers bij Contentleaders de doelen waar naartoe wordt gewerkt. Want al is jouw website nog zo’n grafisch hoogstandje, zonder online marketing wordt jouw website niet gevonden. Onze online marketeers zijn een spin in het web wat Contentleaders heet en zorgen ervoor dat alle specialismen elkaar versterken. Multidisciplinaire marketing noemen we dat.

Waar houden onze online marketeers zich mee bezig? Van online advertising, zoekmachine marketing en e-mailmarketing tot social media; niets is te gek. Sterker nog, iedere online marketeer bij Contentleaders heeft zijn of haar eigen expertise. Want excelleren in je eigen vakgebied vinden wij vanzelfsprekend. Zo heb je niet alleen een online marketeer, je hebt specialisten die jouw bedrijf laten groeien.

mathijs milan
Contentleaders online marketing 24/7

Online marketing:
geeft 24/7 inzicht

Bij online marketing wil je met een dashboard continu op de hoogte gehouden van de meest actuele cijfers. We hebben altijd zicht op de KPI’s en doelen en kunnen daardoor, wanneer nodig, snel bijsturen of optimaliseren. Daarnaast kun jij naar de organisatie verantwoorden hoe dingen ervoor staan. Rondom leadgeneratie houden we alles sterk in de gaten; we brengen in kaart waar de doelgroep zit en kijken of we potentiële kopers en nieuwe doelgroepen kunnen toevoegen. We kijken of we ze triggeren met de juiste informatie en of daadwerkelijk de juiste mensen converteren. Onze online marketeers zijn zeer ervaren met het omzetten van marketing qualified leads naar sales qualified leads; ze zorgen ervoor dat leads worden opgewarmd voor een eerste salesgesprek.

Hubspot, Acton, Active Campaign, Eloqua, Agile, Salesforce, Pardot: onze marketeers bouwen op ervaring en maken daarbij gebruik van de beste tooling in zijn soort. We blijven altijd op de hoogte van nieuwe tools en houden kennis up-to-date. Meer weten over online marketing? 

Dit levert onze
Online marketing:

Website

Traffic generen door advertising

SEO & SEA

Marketing Automation

Social media

Online Marketing
voorbeelden:

Hier zijn ze dan
onze online marketeers

Milan Blauwendraat - online marketing

Hier zijn ze dan
onze online marketeers

User Centered, vanuit dat oogpunt gaat Milan te werk. Hij leert graag en is altijd op zoek naar de beste online resultaten. Op de weg naar online succes is ‘perfect’ voor hem nog steeds niet genoeg.

Milan Blauwendraat

Larissa van Doorn

Larissa is leergierig en vindt het leuk om zich te ontwikkelen. Begint overal met goede moed aan en geeft niet snel op. Houdt naast werk van gezelligheid en leuke dingen doen.

Larissa van Doorn

Daphne

Een enthousiaste, gedreven en gestructureerde online marketeer. Gaat graag nieuwe uitdagingen aan en geeft niet snel op. In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek en ze houdt daarnaast van lekker eten!

Daphne Kruijs

Roald van den Berkhof - online marketing

Met passie en plezier begeleidt Roald teamleden om het maximale uit zichzelf te halen. Daarnaast staat Roald aan het roer om de processen bij Contentleaders te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat teamleden dagelijks kunnen bouwen aan succes bij de klanten van Contentleaders.

Roald van den Berkhof

Steffi Althof

Met haar leergierigheid en positieve instelling gaat zij geen uitdaging uit de weg. Mix dit met haar doorzettingsvermogen, oplossingsgerichte aanpak én een lekker stuk chocolade en je hebt de ideale online marketeer voor je!

Steffi Althof

Tessa Groeneveld - online marketing

Een gedreven, leergierig en perfectionistisch persoon, dat is wie Tessa is. Pakt nieuwe uitdagingen met twee handen aan en gaat door tot het uiterste. In haar vrije tijd zet ze graag nieuwe records in de sportschool en is een liefhebber van lekker eten.

Tessa Groeneveld

Jennifer van Lexmond - online marketing

Jennifer, een enthousiaste online marketeer die haar passie voor het vak maar al te graag in haar werk stopt. Met een frisse blik gaat ze opzoek naar groeikansen. Daarnaast is ze een echte doorzetter en houdt dan ook van een uitdaging!

Jennifer van Lexmond

floris

Floris is een leergierige student die tijdens zijn stage alles over het online marketing vak te weten wil komen. Studeren doet hij aan de hogeschool Windesheim in Zwolle en in zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met sport.

Floris Lammertse

Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.