Conceptontwikkeling

is balans vinden

Conceptontwikkeling

Op een creatieve manier de juiste balans vinden tussen: wat heeft de doelgroep nodig én wat moet het merk uitstralen. Dat is de beste definitie van conceptontwikkeling. Het is veel meer dan iets ‘leuks’ maken voor een doelgroep of een mooie campagne uit de grond stampen. Uiteindelijk moet het werken. Zodat de leads straks als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Een marketingplan
met realistische doelen

Om de blinkende stip op de horizon te bereiken, geven we jou marketingperspectief. Onze marketingstrategen maken een marketingplan aan de hand van uitgebreid strategisch onderzoek. We stellen realistische doelen vast en kaderen marketingactiviteiten. Daarna wordt het écht tijd om deze marketingactiviteiten vorm te gaan geven, aan de hand van conceptontwikkeling. Zo zorgen we er niet alleen voor dat mooie crossmediale campagnes worden gerealiseerd, we zorgen bovenal dat deze werken.

De twee belangrijkste vragen zijn: sluit het aan bij de doelgroep en draagt het bij aan de doelen van jouw organisatie? Hier ligt constant de focus; want alleen dan kunnen we daadwerkelijk groei realiseren. Stuk voor stuk dragen de campagnes bij aan het grotere merkverhaal en de bijbehorende doelgroep. We kunnen ervoor zorgen dat er een nieuwe doelgroep wordt aangesproken, dat een bestaande doelgroep wordt overtuigd of dat een bestaande klant tevreden wordt gehouden.

Realistische doelen bij marketingplan
Conceptontwikkeling met Mathijs

Inzicht uit
meerdere campagnes

Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat we meerdere campagnes voor jouw organisatie tegelijk kunnen draaien. Door nieuwe inzichten kunnen we snel sturen en structurele problemen oplossen. Resultaten worden vergeleken en direct geoptimaliseerd. Het zijn geen losse delen, maar binnen een campagne integreren alle onderdelen met elkaar. Doordat we voor langere tijd met klanten samenwerken, kunnen we in hoog tempo campagnes draaien en creëren we direct effect en draagvlak binnen jouw organisatie.

Creativiteit is
een middel

Alleen het pitchen van jouw probleem is voor ons voldoende. Wij doen de rest. Een briefing komt jouw kant op. Daar kun je op schieten en vervolgens – bij akkoord – gaan de motors op ons kantoor draaien. Maar we kunnen ook samen het creatieve proces op gang brengen, we maken gebruik van diverse gamestorming technieken om tot verfrissende concepten te komen. We maken uiteindelijk een creatieve paraplu: daar kunnen we in het vervolg nieuwe concepten onder hangen.

Benieuwd naar meer?

Conceptontwikkeling en creativiteit
conceptontwikkelaars

Dit leveren onze
conceptontwikkelaars

Van concept naar
succesvol eindresultaat:

Hier zijn ze dan
onze marketingstrategen

Israel van Bedijk

Hier zijn ze dan
onze conceptontwikkelaars

Resultaatgericht creatief, zo laat Israël, (met of zonder puntjes op de ‘e’) zich graag omschrijven. In zijn rol als strategisch marketeer daagt hij klanten uit samen succes te boeken op korte en lange termijn.

Israel

Sietkse Leenders

Legt snel contact en zorgt dat klant en team ongedwongen samenwerken in de rol van marketingmanager. Sietske weet dat “nee” bestaat, maar maakt liever alles mogelijk. Het resultaat telt, zonder dat de weg erheen onprettig is. 

Sietske

Mathijs van den Hurk

Als marketingmanger combineert hij al zijn ervaringen bij diverse bureaus tot unieke strategische plannen. Gaat nooit een uitdaging uit de weg, wel graag in combinatie met een mooi speciaalbiertje.

Mathijs

Contentleaders Brochure

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.