Je eigen topmarketingteam aan boord

Voor een vast bedrag per maand inclusief software en tools

focus-op-groei

Focus op groei

Interne marketingafdelingen en externe bureaus zijn altijd met van alles druk. Maar in onze ogen is er maar één ding dat echt telt én groei teweegbrengt: focus hebben.

Met een commercieel masterplan zetten we de lijnen uit en ieder kwartaal geven we met een marketing kwartaalplan invulling aan die focus. Omdat we alle disciplines in huis hebben, koppelen we vervolgens ook makkelijk actie aan die focus. Deze resultaatgerichte manier van werken schept duidelijkheid over de verwachtingen en zorgt voor goede wederzijdse energie. Je kan ons daarom echt beschouwen als partner.

De disciplines die wij combineren

De kracht van ons resultaat? Het combineren van disciplines. Waar traditionele marketingbureau’s opdrachten van de ene discipline naar de andere overdragen, doen wij dit samen.

 • contentleaders-resultaatgarantie-icon

  Strategisch advies

 • null

  Conceptontwikkeling

 • null

  Copywriting

 • null
  Online marketing
 • null
  Grafische vormgeving
 • null
  Webdeveloping

En daarmee creëren we bijvoorbeeld dit:

Baanbrekend record sollicitanten voor IQ Select

Om truckers te laten solliciteren, ontwikkelden we een Banenscan die zo intuïtief is dat al ruim 15.000 mensen op [Insturen] hebben geklikt. Middels betaalde ads, een chatbot en diverse leadforms bereiken we nog steeds dagelijks tientallen mensen. Niet alleen Nederlandse truckers overigens; we hebben de campagne succesvol gedupliceerd in het Pools en hebben daarmee al 8000 Poolse inzendingen binnen.

Meer lezen over onze volle bak marketing?

Jan

“Mijn wens om te winnen is niet mals. Ik kan lastig zijn. Maar de flexibiliteit en creativiteit die Contentleaders op de mat legt en waarmee op ludieke wijze leads genereert worden, zorgt ervoor dat zelfs ik complimenten ga uitdelen.”

Jan Kievit, directeur en oprichter IQ Select

Wat werken met ons team betekent

 • contentleaders-resultaatgarantie-icon
  Resultaatgarantie

  Leveren we niet de afgesproken resultaten? Je hebt de mogelijkheid elke maand afscheid van ons te nemen

 • contentleaders-powerhouse-icon
  Robuust powerhouse

  Direct vanaf de start staat er een volwaardige marketingafdeling. Je hoeft dus niet eerst zelf een marketingafdeling op te bouwen.

 • contentleaders-wiel-icon
  Niet het wiel opnieuw uitvinden

  We leren sneller door de vele cases die we doen. Door onze slagvaardige aanpak zijn we effectiever dan traditionele bureaus of interne afdelingen.

 • contentleaders-kostenbesparing-icon
  Behoorlijke kostenbesparing

  Voor de prijs van ongeveer één medewerker kun je bij ons beschikken over een compleet team.

 • contentleaders-flex-icon
  Continuïteit en flexibiliteit 

  We hebben altijd overcapaciteit. Belangrijk project, snel iets gedaan krijgen? Geen probleem!

 • contentleaders-hoge-kwaliteit-icon
  Hoge kwaliteit

  We hebben een scopevoordeel. Waar een interne marketingafdeling soms niet in bepaalde tools, mensen, of manier van organiseren investeert of kan investeren, doen wij dit wel.

 • contentleaders-innovatief-icon
  Sterk innovatief vermogen

  We proberen de nieuwste innovaties, technologieën en methodieken als eerste uit. Daarmee zorgen we ervoor dat onze klanten voorop blijven lopen en we samen met hen resultaten kunnen maximaliseren.

CONTENTLEADERS VORMT EEN KRACHTIGE CENTRALE VAN KENNIS EN KUNDE

Met onze skills, verrichten we de activiteiten die groei realiseren. Wil je weten wat we allemaal kunnen en doen? Lees het in onze uitgebreide brochure.

contentleaders-brochure_003