Copywriter gezocht (m/v – 40u)

Vacature:
COPYWRITER GEZOCHT (m/v – 40u)

niet het gebruikelijke bij Contentleaders

Wij zijn op zoek naar een schrijftalent die onze marketing-scale-up wil komen versterken. Weet jij lezers als geen ander te boeien met een klantcase? Schakel jij net zo snel tussen webteksten als social posts en een whitepaper? Misschien is Contentleaders dan wel jouw nieuwe thuis.

Contentleaders biedt je een heerlijke werkplek, veel inspiratie en de leukste maar ook de meest veeleisende klanten van Nederland. En natuurlijk geweldige professionals om mee samen te werken.

Resultaatmarketing

Wij zijn Contentleaders, het meest innovatieve marketingbureau van Nederland. We helpen start-ups, scale-ups en groeiende bedrijven in het halen van hun ambities. We vormen hun externe marketingteam met alle expertises die ze nodig hebben. Zo zetten we de nieuwe norm in marketing.

Door deze innovatieve manier van werken staan marketingopdrachten nooit op zich, maar zijn ze onderdeel van de marketingstrategie van onze klanten. We ontwikkelen en verbeteren deze samen met onze klanten. Dat zorgt voor steeds wisselende klussen waarbij je klanten uit kan dagen en hun marketing naar een volgend niveau tilt. Jouw werk draagt direct bij aan de omzet van onze klanten.

Dit vinden we belangrijk

Je bent een multitalent op schrijfvlak … we weten het, we vragen veel van je 😉

 • Je hebt ervaring met het schrijven voor web (SEO en SEA)
 • je kunt zowel voor (papieren) brochures als voor websites schrijven;
 • je kunt eenvoudig schakelen tussen verschillende klanten (toon, doelgroep en stijl);
 • je leert snel, bent altijd nieuwsgierig en wilt alles uit jezelf halen;
 • je kunt klanten interviewen om daar een sterk verhaal van te schrijven.

tot slot

Je schrijft voor veel verschillende klanten en krijgt juist daar energie van.  Met jouw expertise helpen we onze klanten – en onszelf – verder te groeien. Spreekt deze vacature je aan of wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Niet bedoeld als uitnodiging voor recruiters, die bellen we niet terug. 😉

SOLLICITEER

 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Upload hier je cv

 • Sleep je bestanden hier of
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

  PROEF DE SFEER