Contentleaders voor het tweede jaar op rij FD Gazelle

Nadat Contentleaders vorig jaar voor het eerst een FD Gazelle in ontvangst mocht nemen, behoort het full-service marketingbureau uit Amersfoort dit jaar opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven uit de regio in de categorie met een omzet tot 2 miljoen euro.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar alweer voor de achttiende keer uitgereikt aan het Nederlandse bedrijfsleven. Eén van de belangrijkste criteria om in de lijst te worden opgenomen is een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. 

Toffe concepten, succesvolle campagnes

Israel van Bedijk, een van de Managing Partners van Contentleaders, ziet in de FD Gazelle notering de bevestiging dat het bedrijf de COVID-19 crisis goed heeft kunnen weerstaan. “Als leiderschapsteam kunnen we alleen maar supertrots zijn op onze medewerkers en wat we met z’n allen hebben neergezet bij onze klanten. Dankzij onze groei hebben we na de zomer een derde, volledig operationeel team opgetuigd. Zo hebben we ook voor de komende jaren voldoende capaciteit om klanten nog beter te servicen en verrassen met toffe concepten en succesvolle campagnes.” 

Feestelijke uitreiking

Op donderdag 24 maart werden de aller snelste groeiers per regio in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke uitreiking. Aan die bedrijven worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Brochure Contentleaders

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!