Wij zijn er voor de…

Commercieel Directeur

 Van eerste contact tot getekend contract

Jij zoekt marketing die Sales versterkt ​

Jij zoekt marketing die Sales versterkt

Wij geloven dat marketing alleen succesvol is als het sales versterkt. Zowel op de korte als de lange termijn. Bij Contentleaders staat het maximaal ondersteunen van jouw sales door middel van marketing centraal. Leads genereren, het sales proces verkorten én groei realiseren, wij optimaliseren jouw marketing- en sales funnel: van MQL naar SQL. Alles wat we doen, draagt hieraan bij. Het zit in ons DNA.

Daarom wil je werken met een resultaatgerichte partner die snapt hoe marketing de commerciële slagkracht van jouw organisatie vergroot. Die het marketing- en salesproces met elkaar verbindt en resultaten inzichtelijk maakt.

Quinten

Maximale ontzorging en optimaal resultaat

Succes begint bij het hebben van een plan. Daarom zetten we met een strategisch marketingplan de lijnen uit, met daarin heldere doelstellingen, strategieën, kpi’s en de operationele activiteiten die daarbij horen. Vervolgens staat er een multidisciplinair marketingteam te trappelen om aan de slag te gaan. Specialisten die weten hoe ze resultaat moeten behalen. Uiteraard zorgen we voor een integraal marketingdashboard zodat jij je succes overtuigend kunt presenteren richting je stakeholders. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand, afgestemd op jouw behoefte!

Waar kunnen we je bij helpen?

Hoe gek het misschien ook klinkt, in commerciële plannen ontbreekt het vaak aan een grondige marktanalyse. Hoe groot is je markt eigenlijk, welke spelers zijn er actief, hoe groot is jouw marktaandeel? Wat doen concurrenten beter dan jij? In welke branche liggen kansen? Hoe ziet je ideale klant eruit? En, hoe zit de DMU in elkaar en wat is hun rol in het aankoopproces? 

Onze strategen zoeken het voor je uit en komen met essentiële antwoorden die bepalend zijn voor een succesvolle marketing en sales aanpak.

Het is voor veel bedrijven het primaire doel van marketing: leadgeneratie voor Sales. Elke dag bouwen we aan duurzame oplossingen die de commerciële slagkracht van onze klanten vergroot. We transformeren websites in leadmachines, zorgen voor relevant verkeer, creëren de juiste converterende content en volgen het hele proces van MQL tot SQL met moderne Marketing Automation software.

Onze teams optimaliseren jouw marketing- en sales funnel: van eerste contact tot getekend contract. 

Structureel en relevant communiceren met de markt en je doelgroepen is een grote opgave. Vaak is er te weinig content, de content is verouderd of is van onvoldoende kwaliteit. Wij helpen je graag en zorgen voor continue zichtbaarheid. Uiteraard maken we de content waar jouw doelgroep op wacht en stellen we een contentkalender op. Daarnaast zorgen voor de verspreiding via social media-kanalen, de inzet van zoekmachinemarketing en kunnen we LinkedIn Ads, Facebook Ads en Adwords voor je opzetten en onderhouden.

Dat is wat we bedoelen met maximale ontzorging en optimaal resultaat!

Marketing kan alleen succesvol zijn, als de resultaten inzichtelijk zijn. Daarom maken we marketing en sales graag meetbaar. Door middel van de nieuwste dashboards heb jij 24/7 inzicht in het succes van je marketingactiviteiten en hoe zich dat vertaalt naar verkoopkansen. We combineren data vanuit onder anderen Google Analytics, social media, Marketing Automation en CRM in een overzichtelijk dashboard, wat je direct kunt gebruiken om te rapporteren aan stakeholders.

Nieuwsgierig?

Dit is wat werken met Contentleaders betekent

Een aantrekkelijk afrekenmodel

Omdat wij geloven in een duurzame samenwerking met onze klanten, maken wij gebruik van een afrekenmodel op abonnementsbasis. Dat houdt in dat we op basis van het Strategisch Plan een ureninschatting per jaar maken wat zich doorvertaalt in een maandelijkse investering.

Voor een vast bedrag per maand krijg je alles wat je nodig hebt: je eigen marketingteam, innovatieve softwaretools en een uitgebreid dashboard dat het resultaat van alle inspanningen laat zien.

Betekent dit dat we vies zijn van een los marketingproject? Zeker niet! We zien regelmatig dat dit de eerste stap is naar een langdurige samenwerking.

Contentleaders commercieel directeur
prios Commercieel Directeur

Een commercieel partnership

Wij willen graag dat jij succesvol wordt en je daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. Dat houdt in dat we nauw samenwerken; persoonlijk contact speelt daarbij een belangrijke rol. Wij nemen geen genoegen met een klantrelatie en zetten liever in op een partnership. Dat zit in onze werkwijze verankerd en dat betekent dat we op structurele wijze contact blijven houden: wekelijkse calls, maandelijkse reviews en strategische kwartaal meetings.

Inzicht en transparantie

In een duurzame samenwerking is transparantie zeer belangrijk. We maken daarom meer dan alleen het resultaat van onze marketingactiviteiten inzichtelijk. Je krijgt ook toegang tot onze planning software zodat je zelf de voortgang kunt volgen en precies ziet hoe uren worden besteed. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Contentleaders inzicht en transparantie
Contentleaders aansturen meerdere partijen

Aansturen meerdere partijen

Door bij één partij al jouw marketingactiviteiten onder te brengen, communiceer en schakel je sneller. Wij geloven in een strakke planning met duidelijke afspraken en deadlines, maar begrijpen heel goed dat bedrijven soms snel moeten schakelen als prioriteiten veranderen.

Wij helpen 75+ bedrijven groeien

Robidus logo kleur

Verdubbeling van het aantal websitebezoekers

Loket

Maandelijks gemiddeld 250+ nieuwe leads

Zerocopter

Wekelijkse downloads van de brochure

Payt

Ruim 1400 leads in het eerste jaar, een groei van 700%

IQ select

1500+ leads per maand

Dit zeggen onze klanten over ons

Dit doen wij voor jou

Onze strategen denken met jou mee over strategie en concept

Marketingplannen worden vertaald naar concrete activiteiten

Continu inzicht in marketingprestaties én we sturen bij waar nodig

Bijna 24/7 (we moeten ook slapen), maar je kunt ons snel en eenvoudig bereiken

Persoonlijke covers brochures comm directeur

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

In onze brochure vertellen we over onze unieke methoden, tools en technieken.