Hoe ziet jouw customer journey eruit?

De ultieme weg naar een perfecte klantreis

Hoe ziet jouw customer journey eruit?

Met dit kaartspel kom je erachter waar jouw klantreis precies goed zit, of juist aandacht nodig heeft. Leg de customer journey van jouw organisatie per fase neer met activiteiten, experiences en de passende merkwaarde.

In de video hiernaast bekijk je hoe je het spel speelt! 

Hét spel voor het in kaart brengen van je klantreis

Ben je bezig om je eigen Customer Journey in kaart te brengen of die van een van je klanten? Dan is dit echt iets voor jou! In verschillende rondes werk je samen met je collega’s of klanten de klantreis uit. 

Deze interactieve sessie is perfect voor marketing-teams, customer journey experts en organisaties die willen werken aan het verbeteren en optimaliseren van hun klantreis.

Nadat je alle rondes hebt gespeeld, kun je goed toetsen of het klopt wat er ligt. Past de merkwaarde bij de beleving die je wilt meegeven? En horen daar de activiteiten bij die er liggen? Mooi, dan heb je een goede basis om aan de slag te gaan met het aanpakken van je klantreis. 

Customer Journey spel
Lotte

Bestel jouw versie

Wil je zelf aan de gang gaan met het uitwerken van je klantreis? Bestel hieronder jouw versie van het spel. We sturen hem zo snel mogelijk naar je op. Het spel is beschikbaar in het Nederlands en Engels en kost slechts €89,- (excl. BTW, incl. verzendkosten)