Promoveren als stagiair. Het kan écht!

Promoveren van stagiair naar medewerker, het is de wens voor vele afstudeerstudenten. Het feit dat binnen Contentleaders al eerder een afstudeerstagiair is ‘gepromoveerd’, gaf mij goede hoop toen ik begon. Maar natuurlijk gaat zo’n wens niet zomaar in vervulling. Na een fantastische stageperiode weet ik wat er nodig is om door te stoten: enthousiasme over het vak en je mee laten nemen in de ontdekkingsreis van nieuwe dingen.

Bij het eerste kennismakingsgesprek bleek al snel dat ik tijdens mijn afstudeerperiode op ontdekkingsreis zou gaan naar nieuwe marketingtechnieken, nadat mij de vraag werd gesteld of ik ‘Marketing Automation’ ken. Op dat moment had ik geen idee waar het over ging, maar één ding wist ik wel: Contentleaders maakt geen standaard ‘marketingmachine’ voor organisaties.

De ‘meesterproef’ van de opleiding

Tijdens mijn afstudeeropdracht ben ik aan de slag gegaan voor een klant van Contentleaders die moeite heeft met het inspireren van haar doelgroep en het genereren van leads. Bij de ontdekkingsreis naar een strategische oplossing heb ik mij verdiept in Content Marketing en Marketing Automation en de wijze waarop deze twee met elkaar kunnen worden geïntegreerd en elkaar kunnen versterken.

Online Marketeer

De verdieping in Content Marketing en Marketing Automation heeft mij enorm enthousiast gemaakt. Ik wil ontzettend graag in de praktijk met beide aan de slag gaan en hierin ervaring opdoen. Contentleaders laat deze wens in vervulling gaan: ik ga namelijk definitief aan de slag als online marketeer!

Als Online Marketeer ga ik aan de slag met Content Marketing en Marketing Automation, maar ook met Google Analytics, Google AdWords en het beheren en onderhouden van social media kanalen. Een diverse functie, waarin je wordt betrokken bij iedere fase van de ‘Marketing Cycle’.

Maar eerst…

Na zo’n intensieve periode als stagiair, heb ik wel wat tijd om op een strandstoel te liggen verdiend. Voordat ik daadwerkelijk als online marketeer aan de slag ga, smeer ik mij ruim 7 weken in met zonnebrand om vervolgens al mijn energie te steken in projecten van mooie klanten!

Wil je nou werken, afstuderen of stagelopen bij dit super toffe bedrijf? Vul dan dit formulier in of kom langs voor een bakkie pleur!

koffie

Onze deur staat altijd open

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!