Promoveren als stagiair. Het kan écht!

Promoveren van stagiair naar medewerker, het is de wens voor vele afstudeerstudenten. Het feit dat binnen Contentleaders al eerder een afstudeerstagiair is ‘gepromoveerd’, gaf mij goede hoop toen ik begon. Maar natuurlijk gaat zo’n wens niet zomaar in vervulling. Na een fantastische stageperiode weet ik wat er nodig is om door te stoten: enthousiasme over het vak en je mee laten nemen in de ontdekkingsreis van nieuwe dingen.

Bij het eerste kennismakingsgesprek bleek al snel dat ik tijdens mijn afstudeerperiode op ontdekkingsreis zou gaan naar nieuwe marketingtechnieken, nadat mij de vraag werd gesteld of ik ‘Marketing Automation’ ken. Op dat moment had ik geen idee waar het over ging, maar één ding wist ik wel: Contentleaders maakt geen standaard ‘marketingmachine’ voor organisaties.

De ‘meesterproef’ van de opleiding

Tijdens mijn afstudeeropdracht ben ik aan de slag gegaan voor een klant van Contentleaders die moeite heeft met het inspireren van haar doelgroep en het genereren van leads. Bij de ontdekkingsreis naar een strategische oplossing heb ik mij verdiept in Content Marketing en Marketing Automation en de wijze waarop deze twee met elkaar kunnen worden geïntegreerd en elkaar kunnen versterken.

Online Marketeer

De verdieping in Content Marketing en Marketing Automation heeft mij enorm enthousiast gemaakt. Ik wil ontzettend graag in de praktijk met beide aan de slag gaan en hierin ervaring opdoen. Contentleaders laat deze wens in vervulling gaan: ik ga namelijk definitief aan de slag als online marketeer!

Als Online Marketeer ga ik aan de slag met Content Marketing en Marketing Automation, maar ook met Google Analytics, Google AdWords en het beheren en onderhouden van social media kanalen. Een diverse functie, waarin je wordt betrokken bij iedere fase van de ‘Marketing Cycle’.

Maar eerst…

Na zo’n intensieve periode als stagiair, heb ik wel wat tijd om op een strandstoel te liggen verdiend. Voordat ik daadwerkelijk als online marketeer aan de slag ga, smeer ik mij ruim 7 weken in met zonnebrand om vervolgens al mijn energie te steken in projecten van mooie klanten!

Wil je nou werken, afstuderen of stagelopen bij dit super toffe bedrijf? Vul dan dit formulier in of kom langs voor een bakkie pleur!

koffie

Onze deur staat altijd open

Een greep uit onze
actuele blogs

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Accepteren Afwijzen Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren en optimaliseren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om advertenties weer te geven die relevant en boeiend zijn voor de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons je relevante inhoud en aanbiedingen te tonen.

Alles accepteren Opslaan

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien