Meer en groter dan nodig

Een uitgebreid en professioneel administratie- en hr-systeem. Een projectmanagementsysteem waarvan we een groot deel niet gebruiken. Werving- en selectieprocedures die je enkel bij veel grotere bedrijven tegenkomt. Nee, niets bij Contentleaders suggereert dat we eigenlijk nog maar een klein bedrijf zijn. Alles is groots ingericht. Belachelijk? Of toch niet?

Onze filosofie

Helaas, zoals wij het aanpakken, zien we het niet veel om ons heen gebeuren. Er wordt kleinschalig gedacht. En vaak werkt dat ook prima. Het bedrijf functioneert goed en er lijkt niets aan de hand te zijn. Maar ondernemen is voor ons meer. Onze filosofie: wees niet wie je vandaag bent, maar wie je morgen kunt zijn. Ga niet voor middelmatigheid, ga voor uitzonderlijkheid.

Schaalbare bedrijfsgroei

Drie fundamentele obstakels voor bedrijfsgroei
Deze filosofie past naadloos in de gedachte van scaling-up. Om je bedrijf te laten groeien, in wat voor sector, land of tijd ook, moet je drie fundamentele obstakels overwinnen.

Leiderschap
Er is geen of niet genoeg leiderschap. Er is onvoldoende visie en richting. Er zijn te weinig mensen die de capaciteit hebben te delegeren.

Schaalbare infrastructuur
Succes is één, maar voor een bedrijf dat succes wil behouden, is schaalbaarheid essentieel. Systemen en structureren, zowel fysiek als organisatorisch, moeten schaalbaar zijn.

Marketing en verkoop
Als een bedrijf groeit, kom je alleen met een verkoopafdeling niet weg. Thema’s als naamsbekendheid, branding en leadgeneratie dringen zich op. Een goede marketingmachine wordt cruciaal, om grotere volumes klanten én nieuwe medewerkers aan te trekken.

Schaalbaarheid
We gaan ervan uit dat we snel blijven groeien. De enige manier om dit te doen is vandaag alles groter in te richten dan nodig is. Vandaag de structuren bouwen die morgen pas nodig zijn. Is iets niet schaalbaar maar wel van essentieel belang voor morgen? Dan zetten we het op de agenda. Zo blijven we voorbereid op groei en gaat groeien ook steeds makkelijker. Hoe meer schaalbare systemen en processen er zijn, des te sneller we groeien en des te hoger de kwaliteit van de output wordt.

Brochure Contentleaders

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!