Dit is Lotte.

Komt ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’, je bekend voor? Dat is het credo waar onze ambitieuze Lotte naar leeft. En dat lukt haar nét iets te goed! Lotte is van online marketeer snel uitgegroeid tot marketingmanager. Haar wil je dus zeker leren kennen!

Wanneer is een dag bij Contentleaders een fijne dag voor je?

“Wanneer we als team fijn en efficiënt samenwerken en de klant blij maken met goede content en mooie resultaten. Persoonlijk vind ik het ook altijd wel lekker als het een beetje druk is, dan werk ik het fijnst! Een beetje reuring en deining op de werkvloer doen mij altijd goed. Gelukkig hebben we altijd genoeg te doen, en anders zorgen we wel voor voldoende werk. Maar er is ook zeker ruimte voor een moment van ontspanning als je daar even behoefte aan hebt. De afwisseling met af en toe een potje tafeltennis kan ik bijvoorbeeld erg waarderen.”

Wat is het geheim van jouw baan?

“Ik denk in eerste instantie: de juiste vragen stellen en goed luisteren. Luisteren naar de klant, zodat we weten wat de doelstellingen zijn. Naar de klant van de klant zodat we weten hoe we ons met een goede boodschap op de juiste doelgroep kunnen richten. En natuurlijk luisteren naar het team; ik moet weten hoe zij in de wedstrijd staan en wat hun behoeftes en wensen zijn. Dan weet ik hoe ik ze zo goed mogelijk kan helpen te presteren als team. Uiteraard moet er na het luisteren ook actie worden ondernomen, anders komen we nergens!”

Hoe heb je de overgang van marketeer naar marketingmanager ervaren?

“Als intensief, maar heel leuk! Als online marketeer (en ook in andere functies) heb je bij Contentleaders al veel contact met de klant. Je presenteert je eigen resultaten, geeft advies en spart met de klant. Ik kwam er al snel achter dat juist die interactie en het werken aan de relatie met de klant iets is wat ik heel leuk vind. Daarnaast vind ik het erg leuk om ook collega’s verder te helpen groeien. 

Voor mij lag de volgende stap naar marketingmanager dus precies in lijn met wat ik het leukste vind en waar mijn ambities liggen; klanten op strategisch niveau verder helpen en zorgen dat we als team naar het beste resultaat kunnen toewerken. Contentleaders heeft me de ruimte gegeven en geholpen om mezelf verder te ontwikkelen, en daarnaast is het ook zeker flink hard werken geweest om te komen waar ik wilde zijn.”

Wat is iets uit het verleden wat je altijd bij zal blijven?

“Een maand voordat ik begon bij Contentleaders mocht ik mee op het teamuitje, ik was toen net aangenomen. Niemand wist wat we gingen doen, maar we moesten regenlaarzen meenemen en kleren die vies mochten worden. Dat belooft veel goeds… Uiteindelijk reden we naar een groot weiland met een enorme kudde schapen erop; we gingen schapenhoeden. Die had ik niet zien aankomen! Het klinkt misschien wat suf, maar we hebben echt hard gelachen.”

Wat zou je een potentiële collega willen meegeven over Contentleaders?

“Toen ik bij mijn vorige werkgever wegging, baalde ik ontzettend dat ik allemaal leuke collega’s moest achterlaten. Ik was bang dat ik deze niet meer terug zou krijgen. Maar het tegendeel is zeker bewezen! De sfeer bij Contentleaders is top, het voelt voor mij echt als een tweede thuis. Als je graag nieuwe dingen leert en jezelf wil uitdagen is het een hele fijne plek om te werken!”

Een greep uit onze
actuele blogs

Download onze gratis brochure
En ontdek hoe wij jou helpen groeien

Webinar GA4

De meest gebruikte tool voor webanalyses ter wereld, Google Universal Analytics, stopt per 1 juli 2023 en wordt vervangen door GA4.

In ons webinar leer je alle ins en outs over GA4!