Hoe je een leadgenererende website bouwt

De uitdaging bij websitebouw is: hoe zorg je voor je een leadgenererende website? Er bestaan zoveel mooie websites die niets opleveren. Waar geen contactformulier of brochuredownload wordt ingevuld. Een leadgenererende website is echter essentieel voor het succes van je onderneming. Hoe wij dat doen is geen geheim: een goede relatie met de klant is voorwaarde nummer 1.

Je leest het goed: de klantrelatie is de nummer 1 voorwaarde voor een leadgenererende website. Wij vinden een hoge mate van organisatie en communicatie belangrijker dan grofweg een strak webdesign. Communicatie tussen iedereen die meedenkt met een website en de campagnes daaromheen, levert kwalitatief vele malen sterkere en beter converterende websites op dan ‘slechts’ een visueel mooie site. Daarnaast doen we natuurlijk inspiratie op van één van ’s werelds best converterende website.

Organisatie in het kwadraat

‘Er wordt dan vooral in rondjes om elkaar heen gecommuniceerd.’ Allerminst. We zijn het best georganiseerde marketingbureau van Nederland. Dat zijn we mede omdat we een planner én een relatiebeheerder fulltime voor de klant beschikbaar hebben. Operationeel is ons team verantwoordelijk voor de klant. Bij ons geen accountmanager die de communicatie oppakt. Iedereen kent het fluisterspelletje van vroeger wel toch? Fijn! Kunnen we door. Ideeën, afspraken over de uitwerking en wijzigingen blijven daardoor niet ‘in het hoofd’ van één persoon. We maken daardoor leadgenerende websites, maar we werken eigenlijk altijd volgens deze holistische aanpak.

Leadgenererende website bouwen

Leadgenererende website door 4 punten

Wij, relatiebeheerder Sietske en planner Corné, zorgen voor de randvoorwaarden waarbinnen ons team kan opereren. Ons werk bestaat uit vier zaken. Vier zaken die zorgen voor een leadgenererende website, een schitterende brochure of een campagne om werknemers te werven. Het antwoord op de vraag hoe je een leadgenererende website bouwt: slim organiseren.

  • Wij beginnen nooit voordat we precies weten wat de klant wil bereiken en hoe dit in het overkoepelende master-/ marketingplan past.
  • Iedereen van vormgeving tot online marketing kijkt naar zijn eigen discipline binnen het grotere geheel
  • Wij faciliteren een strakke planning waarbij de klant ieder moment van de dag kan meekijken.
  • Minimaal wekelijks contact met de klant om verwachtingen af te stemmen en aan te voelen of we op de goede weg zitten.
Hoe je een leadgenererende website bouwt.

Ten slotte, waarom is dit effectief? Wij wachten nooit op 1 persoon. Een leadgenererende website is een project gedragen door een team. De kracht van zo’n team ontdekken? Download de brochure om te lezen wat we voor jou kunnen doen.

Brochure Contentleaders

Ontdek in onze brochure hoe wij jou kunnen helpen groeien